Prvi utisci Max Factor Face Finity 3 In 1 All Day Flawless
ili MaxFactor vs Revlon
Ne znam bas koliko jer fer da ovaj puder uporedim sa Revlon Colorstay, koji mi je najbolji do sada, ali sto da ne.... obecavaju isto i mislim da imaju vrlo slicnu cenu, mada ne znam tacno za MaxFactor - nisam platila za njega. E sad... Revlon Colorstay je vrlo specifican puder, mislim da sam vec napisala da se susi extra brzo na kozi i prekrije sve nedostatke: bubuljice, flekice.
Max Factor se sporije susi, sto nije sporo - realno, nego prosecno, kao obicni tecni puderi. Ako slucajno stavis malo vise, imas vremena da lepo razmazes. Dok pricam na telefon na ekranu ponekad ostane malo pudera, sto se kod Revlona nikad ne desava, a kod Max Factora samo malo. Dok recimo dok sam koristila neki Maybelline puder stalno sam morala da brisem ekran. Max Factor se lakse skida. Ja koristim Avon mleko za skidanje sminke, Revlon nikad ne skine potpuno, pa moram da koristim i toner, ali je MaxFactor skinuo. I jedan i drugi imaju lep mat finis, ali ipak ne 100% mat, tako da ne moram da stavljam kameni puder ako ne zelim. Mada ja stavljam na T zonu.
Revlon deluje prirodnije na kozi i lepse pokrije prosirene pore nego MaxFactor, ali i MaxFactor deluje lepo, samo je lakse postici efekat maske sa njim, ako ne pazim.
Nisam trebala da popravljam sminku sinoc, ostao je na mestu celo vreme. Kao korektor funkcionise ok, ali imam jednu bas crvenu flekicu od bubuljice koja se leci, i za to sam morala da koristim Revlon - koji se lakse i lepse nadogradjuje i tako bolje pokriva vece nedostatke.
Pakovanje je kvalitetno/odlicno u staklenoj flasici je sa pumpicom, pumpica daje bas toliko pudera koliko mi treba. Dok recimo Revlon ima najgore pakovanje ikada

MaxFactor ima spf 20 zastitu od sunca, Revlon spf 15.
Tako da... mislim da je stvarno dobar puder i zadovoljna sam, ali ipak nije najbolji - sto se tice prekrivanja i dugotrajnosti.