Pucnji ispred Šutanovca

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ulaze se i u opremu i u stanove za vojna lica ,za poboljsanje standarda i kvalilteta zivota pripadnika VJ , otvaraju se nove baze , remontuju avioni , sve u svemu najvise je uradjenoi jos od JNA , ne mislim ja da je Sutanovac narocito sposoban ,a pogotovo da je previse pametan ,bas naprotiv ,al ipak ima kakve takve rezultate u odnosu na sve prethodnike u zadnjih 20 godina.

Бунду, не причај глупости ...

Син ми ради у војсци и плата му је смањена за више од 20% од Нове године ...

:dash::dash::dash:

Једино шта је Штуки урадио - био код налогодаваца у УСрИ, код оних викенд војника ...

Poslednja izmena:
Бунду, не причај глупости ...

Син ми ради у војсци и плата му је смањена за више од 20% од Нове године ...

:dash::dash::dash:

Једино шта је Штуки урадио - био код налогодаваца у УСрИ, код оних викенд војника ...
a koliko je bilo pre njega ? drugo svuda se troskovi rezu , a kao sto znas ministarstvo odbrane ne odredjuje koliki ce mu biti budzet ,nego rade sa onim sto dobiju od ministarstva finansija

pa ne bas , govorio sam uopste o periodu koliko je ovaj ministar ,bas za koji dan ce biti 2 godine i odnos prema vojsci sada i u ranijem periodu , mislim ako ti imas druge podatke onda u redu ,ne mislim ja da sam popio svu pamet sveta ,niti mu je nesto Sutanovac simpatican

a koliko je bilo pre njega ? drugo svuda se troskovi rezu , a kao sto znas ministarstvo odbrane ne odredjuje koliki ce mu biti budzet ,nego rade sa onim sto dobiju od ministarstva finansija

У оквиру тог "резања трошкова",
осим смањења плате су им укинули и право на топли оброк ....

Онако, "на црно", не може у мензу са војском него сендвич од куће носи ...

А и трошкове превоза су престали да исплаћују ...
Ако има аутобус, може - ако нема, иди превозом, али о свом трошку ...

А стамбена питања су баш решили ???? КОМЕ ????

Молим те,
уздржи се даљих коментара по овом питању ...

Ma omiljeni lideri i vodje samo to mogu i da ocekuju od svog naroda .
А у Шведској премијер и министри иду на посао бициклом, градским аутобусом ... и нико их не дира.

И Тито некад, толико пута се возио оним мерџаном-кабриолет .... стојећи отпоздрављао окупљеним грађанима, а њих било на десетине хиљада ... и нико да га гађа ... макар каменчетом. А сада ови наши кажу да је био српски злотвор :eek:

Зато се данас наша ''демократска'' власт (која стално дроби како је народ за њих, њихову ''демократску'' политику), кроз тај исти народ (са којим су заједно срушили диктатора), демократски вози у блиндираним колима, џиповима .... а ако иду пешака, ту је буљук телохранитеља. Па што се толико плаше свог народа :dontunderstand: зар не понављају к'о папагаји да им је народ дао поверење, да се народ определио за демократију ... :dontunderstand: Чини ми се да имамо страшно плашљиве стручњаке, експерте .... обичне јајаре :thumbdown: .... или заправо, велике лоповократе :think:

Којих лидера ???

Чијих лидера ???

Од кад је ШуНАТОвац јеврејин па се атак на ваздух док он чита новине и прича мобилним третира као :

????

Мора бити да си се синоћ нагрдио, и данас ти се виде последице ... :rotf::rotf::rotf:

To je na konto druge teme, pajseru.Neki od nas mogu da razmišljaju o više od jedne teme istovremeno.

To je na konto druge teme, pajseru.Neki od nas mogu da razmišljaju o više od jedne teme istovremeno.

А што онда кад размишљаш о једној теми пишеш на другој, трећој ...
Мислим, ти му дођеш као Наполеон ...

Користи те своје таленте на местима од којих би имао неку вајдицу,
рецимо пиши за "Треће око", "Четврто уво", "Правду" и сличне ...
А нас припросте и приземне препусти овоземаљским мукама и проблемима ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

У оквиру тог "резања трошкова",
осим смањења плате су им укинули и право на топли оброк ....

Онако, "на црно", не може у мензу са војском него сендвич од куће носи ...

А и трошкове превоза су престали да исплаћују ...
Ако има аутобус, може - ако нема, иди превозом, али о свом трошку ...

А стамбена питања су баш решили ???? КОМЕ ????

Молим те,
уздржи се даљих коментара по овом питању ...

O cemu ti lupetas......
TO je u vojsci ukinut dosta davno.....
Nikakvih smanjenja plate nije bilo.....
Troskovi prevoza se placaju.....

O cemu ti lupetas......
TO je u vojsci ukinut dosta davno.....
Nikakvih smanjenja plate nije bilo.....
Troskovi prevoza se placaju.....

За тебе у КЗБ није било никаквих промена,
чак ми се чини да су вам мало повећани додатци ...

За КС при ГБ разлика је драстична ...
Тако да није лепо да икоме кажеш да "лупета"...

То што ти ниси упознат, није разлог да вређаш ...

За тебе у КЗБ није било никаквих промена,
чак ми се чини да су вам мало повећани додатци ...

За КС при ГБ разлика је драстична ...
Тако да није лепо да икоме кажеш да "лупета"...

То што ти ниси упознат, није разлог да вређаш ...

Upoznat sam mnogo vise nego sto ces ti ikada biti.
Nikakve dodatke ja KZB nemam,meni se KZB vodi kao, da kazem narodski teren i za to me sleduje dnevnica,kao i sve ostale. Dodaci me sleduju po osnovu radnog mesta i posla koji radim.

I ja tvrdim da smanjenja plate nije bilo. Osnovica za platu je ista vec godinu dana. E sad ako su nekome skinuti neki dodaci ( koji inace nisu sastavni deo plate) koji mu nisu sledovali ,to je neka druga prica.

Mislis da sve iste dodatke treba da ima KS GB i onaj ko je u GB? Rade isti posao?

Ni kod mene onaj referent u k-di nema dodatke koje imaju oni koji su u borbenom delu jedinice....

Nikakve dodatke ja KZB nemam,meni se KZB vodi kao, da kazem narodski teren i za to me sleduje dnevnica,kao i sve ostale. Dodaci me sleduju po osnovu radnog mesta i posla koji radim.

I ja tvrdim da smanjenja plate nije bilo. Osnovica za platu je ista vec godinu dana. E sad ako su nekome skinuti neki dodaci ( koji inace nisu sastavni deo plate) koji mu nisu sledovali ,to je neka druga prica.

Mislis da sve iste dodatke treba da ima KS GB i onaj ko je u GB? Rade isti posao?

Ni kod mene onaj referent u k-di nema dodatke koje imaju oni koji su u borbenom delu jedinice....

Ако је све тако како ти кажеш (а немам разлога да ти не верујем, јел), објасни то мом сину, кога си вероватно упознао ...

Ако си у "Кобрама", онда ти је плата са додатцима око 1000 Е,
Додатак за ТО је одавно укинут, а недавно им је укинуто право на исхрану у касарни без обзира да ли су на дежурству ...
Твоја дневница јесте већа ...
Али да се манемо убеђивања ...

Није тема ....

Nije mi jasno što se prepucavate van teme?Pitanje je kako idiote koji pucaju gde stignu uterati u tor(ili gde već treba),ko to treba da uradi i zašto ne radi?

:ok:

Odakle toliko oružja po ulicama i zašto policija to ne kontroliše ?:roll::evil:

A da...pa policija valjda ( odgovor na pitanje )::roll:...da radi posao za koji su plaćeni.:thumbdown:

A sad odoh da prelistam crnu hroniku...ko zna koliko ih je ovih dana poFatano u nekom zajedničkom dilu ( u najboljoj varijanti)...policajaca i kriminalaca?!?:roll:

А у Шведској премијер и министри иду на посао бициклом, градским аутобусом ... и нико их не дира.

И Тито некад, толико пута се возио оним мерџаном-кабриолет .... стојећи отпоздрављао окупљеним грађанима, а њих било на десетине хиљада ... и нико да га гађа ... макар каменчетом. А сада ови наши кажу да је био српски злотвор :eek:

Зато се данас наша ''демократска'' власт (која стално дроби како је народ за њих, њихову ''демократску'' политику), кроз тај исти народ (са којим су заједно срушили диктатора), демократски вози у блиндираним колима, џиповима .... а ако иду пешака, ту је буљук телохранитеља. Па што се толико плаше свог народа :dontunderstand: зар не понављају к'о папагаји да им је народ дао поверење, да се народ определио за демократију ... :dontunderstand: Чини ми се да имамо страшно плашљиве стручњаке, експерте .... обичне јајаре :thumbdown: .... или заправо, велике лоповократе :think:

:ok::klap::hvala:

I ne samo ti sa vlasti već i grobar od bajčetine i silikonac Vučić su okruženi gomilom krkana koji ih brane od naroda...ne razumem zašto kada su oni majke narodne Tereze?!?

Back