Pucnjava u Teksasu

Ili si dete ili ti je rezonovanje extremno infantilno. Ni jedna drzava nije bombardovala nekog Srbina kako ti kazes (da, Srbin se pise VELIKIM SLOVOM).

BTW, ja se nigde nisam predstavljao kao Srbin.

:eek::eek::eek:

Небитно је како си се представљао и да ли си Србин или не, :ok::ok::ok: али ево да упознаш једног Србина кога су Американци, а и њихови сатрапи и подгузне муве, итекако бомбардовали!!!
Верујем да ће ти се јавити још таквих Срба!!!
Или можда мислиш да су бомбардовали Јапанце, Египћане, Камерунце и сл.!?
:think::think::think:

@tema
bez obzira na vase komentare, zalosno je da ljudi ginu, ma gde i ko..
A ko je, sta je. pa vec ce se ubrzo znati
Ako ne uspeju da saznaju, onda ce da optuze ili srbe ili talibane..
Treci ne postoji..

Jos nije dobila da se dva vojnika ubiju medjusobno na strazi....

Ne mogu da verujem da jos uvek postoje osobe koje likuju zato sto je neko negde poginuo...takodje je neverovatno da moderacija ne sprecava velicanje nasilja.

Е са овим се У ПРИНЦИПУ слажем!!!:ok::ok::ok:
Али како се ради о белосветским убицама и злочинцима ( Кореја, Вијетнам, Сомалија, Гранада, Либија, Ирак, Авганистан, СРБИЈА, итд.итд. ),
који су свуда по свету, а зарад својих "националних" и тобоже општих - светских интереса,
сејали смрт, обогаљиваљи и децу и мајке, уништавали економију, привреду и васколику инфраструктуру "противничких" држава,
употребљавајући при томе сва дозвољена и НЕДОЗВОЉЕНА средства, опрему, оруђа и оружја,
а имајући у виду и оно што већ рекох горе,
е па извините, али даћу и дао сам себи за право да напишем

Боли ме ЦВЕТКО ко је,
и мада је цифра скромна.....................рука му се позлатила!!!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

па нека се "Бог љути и кажњава колико год хоће"!!!:sad2::sad2::sad2:

ИПАК САМ ЈА САМО ЧОВЕК!!!

Nidal Malik Hasan je bio belac

A šta su Arapi? Crnci? :roll:

Ne mogu da verujem da jos uvek postoje osobe koje likuju zato sto je neko negde poginuo...

Ti to nas malo... zavitlavaš?
Posle preko 200 godina maltretiranja brojnih naroda i država po svetu od strane S.A.D.-a, mislim da će i večeras biti puno proslava širom sveta, baš kao što je bilo i 11. septembra. :lol:
Bombardovali su nas, malo smo isfrustrirani što nisu imali cojones da krenu dalje od Košara da se dohvatimo sa njima, pa nam ovo služi kao ventil.

Nije lepo, nije etički, ali prija, joj što prija! :super:

Nije USA prva po "proizvodnji" psihopata u svetu, daleko od toga, vec, za razliku od mnogih koji prednjace po tom pitanju, ne kriju svoje statistike.

Zapravo jesu, ukoliko termin psihopata posmatraš u stručnom smislu.

ljudi koji su prosli najbolju mogucu vojnu obuku.

Ko je prošao najbolju moguću vojnu obuku?! :eek:

Ako već dajete komentare, nemojte davati glupe komentare, ipak smo mi Srbi, a ne Ameri. :roll:

Ili si dete ili ti je rezonovanje extremno infantilno. Ni jedna drzava nije bombardovala nekog Srbina kako ti kazes (da, Srbin se pise VELIKIM SLOVOM).

Niti sam dete,a rezonovanje mi je realno.
Mnogo zemalja je bombardovalo srbe.(citav nato pakt)
Ti ili si do sada ziveo u pecini ili imas neki mnogo gori problem.

Axa,nisi srbin onda u redu.(koliko toliko).

...
:eek: Па ајде реци на коју то политику се одговара бомбама !?

Na onu koja sama po sebi pravi vece stete nego bombe koje je uklone. Potpuno sam svestan da je to izuzetno surovo (da se ne javljaju neki dusebriznici sa stavovima kako sam krvolocan ili slicnim glupostima) i duboko zalim za svakim izgubljenim zivotom u SRJ (BEZ OBZIRA na nacionalnu pripadnost)...isto tako duboko zalim kada vidim razrusene zgrade koje jos uvek stoje takve po Beogradu, a koje sam kao dete gledao u punom sjaju...na zalost, postoje dijametralno suprotna misljenja o pravom uzroku svih tih uzasa.

02-01.jpg

Razrusena kuca u Aleksincu

02-03.jpg

Unisten voz u Grdalickoj klisuri

02-04.jpg

Pogodjena zgrada u centr Beograda

02-07.jpg

Sruseni most u Novom Sadu

02-12.jpg

02-13.jpg

Ostecene kuce u Surdulici

02-14.jpg

Srusena toplana u Beogradu

SRAM TE BILO OKUPATORU :evil:

Poslednja izmena od moderatora:
Na onu koja sama po sebi pravi vece stete nego bombe koje je uklone. Potpuno sam svestan da je to izuzetno surovo (da se ne javljaju neki dusebriznici sa stavovima kako sam krvolocan ili slicnim glupostima) i duboko zalim za svakim izgubljenim zivotom u SRJ (BEZ OBZIRA na nacionalnu pripadnost)...isto tako duboko zalim kada vidim razrusene zgrade koje jos uvek stoje takve po Beogradu, a koje sam kao dete gledao u punom sjaju...na zalost, postoje dijametralno suprotna misljenja o pravom uzroku svih tih uzasa.

...
Па то аутоматски значи да оправдаваш злочиначко бомбардовање једне суверене земље.

02-01.jpg

Razrusena kuca u Aleksincu

02-03.jpg

Unisten voz u Grdalickoj klisuri

02-04.jpg

Pogodjena zgrada u centr Beograda

02-07.jpg

Sruseni most u Novom Sadu

02-12.jpg

02-13.jpg

Ostecene kuce u Surdulici

02-14.jpg

Srusena toplana u Beogradu

SRAM TE BILO OKUPATORU :evil:

kad vam padne na pamet slucajno da vam bude zao nekog amerikanca samo pogledate ove slike - sta su oni nama radili - na pravdi Boga...

Pa zatim pogledate ove srpske spaljene kuce, crkve, groblja i manastire - sve to se desilo isto samo zahvaljujuci Amerikancima

mitrovica-v.jpg

1093523481_r4bx27odoz2_pogrom26.jpg

1093523483_6bboylebiav_pzz32m.jpg

st-cyril-01.jpg

img.php

Dimitrije Popovic, a Serb teenager killed by Kosovo Albanian extremists
in a hamburger shop in Gracanica, June 5, 2004

DECU VAM NIKADA NECEMO OPROSTITI :evil:

NATO U BLATO :evil:

OK, verujem da nisi dete, ali ti je rezonovanje daleko od realnog.

Ni jedna zemlja nije bombardovala Srbe niti bilo koju naciju koja zivi u (tj. koja je zivela u tadasnjoj) SRJ, vec je izvedena intervencija protiv rezima Slobodana Milosevica.

Nisam ziveo u pecini vec u porodicnoj kuci u najlepsem delu grada i u stanu....a da imam mnogo gori problem, to je tacno, jer sam iz kuce morao da odem iz veoma neprijatnih razloga, a stan su mi odredjene zveri pretvorile u prostor koji je gori od pecine.

Nisam rekao da nisam Srbin, vec da nigde nisam izjavio da sam Srbin.

.

Па је л' се режим и политика мењају
овако како ти је Тихи, овим сликама показао, и
КАСЕТНИМ БОМБАМА ПО КЛИНИЧКИМ ЦЕНТРУ И ПИЈАЦИ ( да не постављам слике )
или на изборима и вољом народа, као у свакој правој демократији!?

Изнео си свој став, који је благо речено - веома чудан и
боље ти је да ћутиш, јер се оваквим "правдањем" само укопаваш!!!

http://www.dailymail.co.uk/news/wor...-12-injures-31-shootout-troops-army-base.html

The army psychiatrist who shot dead 13 people in a murderous rampage at America's biggest military base was facing an FBI investigation for expressing sympathy with suicide bombers.
Major Nidal Malik Hasan, 39, had allegedly posted a series of comments on a website which drew parallels between terrorists and a US soldier who sacrificed himself to save his comrades.
Investigators were tipped off six months ago by the devout Muslim's worried colleagues.
His behaviour was particularly alarming as he was responsible for the psychological well-being of many vulnerable soldiers returning from Afghanistan and Iraq.

article-1225627-071BA77C000005DC-215_634x286.jpg

Caught on camera: Hasan grins as he leaves the store. The store owner said: 'He looked normal'

Па је л' се режим и политика мењају
овако како ти је Тихи, овим сликама показао, и
КАСЕТНИМ БОМБАМА ПО КЛИНИЧКИМ ЦЕНТРУ И ПИЈАЦИ ( да не постављам слике )
или на изборима и вољом народа, као у свакој правој демократији!?

Изнео си свој став, који је благо речено - веома чудан и
боље ти је да ћутиш, јер се оваквим "правдањем" само укопаваш!!!

Nisi ti, mali, uopste razumeo...ja pokusavam da opravdam vas, meni opravdanje nikakvo potrebno nije. Na zalost, na neke ovde moze da se primeni starogrcka poslovica: "Ne daj Boze slepo da progleda"...

.

postoje dijametralno suprotna misljenja o pravom uzroku svih tih uzasa.
Nema tu nikakvih ''dijametralno suprotnih mišljenja''.Američka bogataška oligarhija je posle WWII nasledila hitlerovu ideologiju i sada ravnajući se po njoj postupa prema vojno i ekonomski slabijim državama pljačkajući im resurse i otimajući teritorije.Incidenti kao ovaj su sitnice.

Nema tu nikakvih ''dijametralno suprotnih mišljenja''.Američka bogataška oligarhija je posle WWII nasledila hitlerovu ideologiju i sada ravnajući se po njoj postupa prema vojno i ekonomski slabijim državama pljačkajući im resurse i otimajući teritorije.Incidenti kao ovaj su sitnice.

Itekako ima...naravno, na zalost ih ima...postovi na ovom forumu su sasvim dovoljan dokaz o egzistenciji istih.

.

Jos nije dobila da se dva vojnika ubiju medjusobno na strazi....

Ne mogu da verujem da jos uvek postoje osobe koje likuju zato sto je neko negde poginuo...takodje je neverovatno da moderacija ne sprecava velicanje nasilja.

.
Moj post nije likovanje, samo povlacim paralelu. Pocinilac ovog zlocina je bio arapskog porekla, i onaj ko ga je slao u Irak nije razmisljao o tome.

Back