mast
Iskusan
- Poruka
- 5.493
JBT moracemo od penzije da izdvajamo samodoprinos za izgradnju velikih KP Zavoda...koliko ima sns sekte, cacija neka procena:
20000 , 50000?
20000 , 50000?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не захваљуј се мени. Захвали се прво Господу Богу што нам је подарио ову прилику да изађемо из ове гријеховне јаме у коју смо упали, захвали се потом Пресветој Богомајци, Светом Сави, св. Василију Острошком и другим светитељима, а нарочито оним из нашег народа, што се моле Богу за наш народ, и на крају се захвали нашој омладини што износи све ово.e hvala ti do neba
Sta bi rekao za rat 90ih ?"Ne bi bilo ove krvi,da je bilo sve po zakonu"...
nešto ih nema da palamude naučno poučno sa objavama iz Odžaka?Tika taka insta, ful priča.
То је јако лепо што радиш и веома похвално. Учитељице у мојој школи које су у обустави само пију кафе и митингују у зборници а деца им не долазе у школу.Ima, moja deca dolaze i radim kreativne radionice umesto časova a za njih mi trebaju ozbiljne pripreme. Imam prvake. Jeste radno vreme kraće nego da imam časove klasične, ali isti posao.
I da kradu kako znaju?Pa imate izbore i menjajte, a dotad pustite ljude da žive kako znaju.
hoću kad te pošalju navedeni u k. mitrovicuНе захваљуј се мени. Захвали се прво Господу Богу што нам је подарио ову прилику да изађемо из ове гријеховне јаме у коју смо упали, захвали се потом Пресветој Богомајци, Светом Сави, св. Василију Острошком и другим светитељима, а нарочито оним из нашег народа, што се моле Богу за наш народ, и на крају се захвали нашој омладини што износи све ово.
Itkud znam? Meni frka da se neko ne trigeruje. ...nešto ih nema da palamude naučno poučno sa objavama iz Odžaka?
Mnogo se brzo primio taj vaš mim ČaciJBT moracemo od penzije da izdvajamo samodoprinos za izgradnju velikih KP Zavoda...koliko ima sns sekte, cacija neka procena:
20000 , 50000?
Sreća što zaustaviše baš njegovo vozilo.Vođa kragujevačkih studenata:
Pogledajte prilog 1701852
"Reč je o licu koje je student Pravnog fakulteta u Kragujevcu i istaknuti učesnik i aktivista tzv. studenata u blokadama i koji su se spremali radi organizovanja narednih blokada, a u pitanju je oprema za tzv. studente "specijalce"", saopštio je MUP.
https://www.euronews.rs/srbija/poli...avljaos-tudent-pronadena-zastitna-oprema/vest
Otišli bi oni da ovi nisu prodali Kosovoja bih bar ćutao a ne potpirivao pa druge optuživao da deli.
nisu ovo 50 i 60-te pa strateški bilo dobro naseljavati Srbiju konkretno Vojvodinu mada i to ima cenu kao što smo videli.
ja bi danas u teškoj situaciji za Srbiju sve poslao na Kosmet da nas ima i tamo više ali gospoda neće oće u biograd i novi sad.
koliko god se ovo što sam napisao se nekom ne sviđa šta da mu radim to su činjenice. zamisli preko 20 hiljada studenata imaš samo iz RS u bg i ns, što nisu otišli u Mitrovicu da studiraju
https://pr.ac.rs/fakulteti/ pa se tamo namnožili, al takve briga i za svoje parče srpske zemlje a kamoli za tuđe parče i mi da očekujemo nešto.
pa mi nemamo nacionalni strateški cilj koja svaka normalna država ima.
Pa onaj svercer obrva je organizovao ljude da kao brane opstinu od protestanata... Svadjao se sa jednim od ljudi koji protestuju, doticnim Mislom Mileticem, tu je svadju i okacio na instagram....Posle toga MIiletic odlazi do kuce po oruzje, vraca se i puca u nekog Bojana Mihajlovica koji je na strani tog svercera obrva Babica... Prijatelji su valjda, po politickoj opredeljenosti....Eto, nadam se da s mogla da razumes...Што је дошло до пуцњаве?
studenti iz Kragujevca nisu dobili biber sprejeve brzom poštomItkud znam? Meni frka da se neko ne trigeruje. ...
Под овим режимом Северна Митровица је на добром путу да постане Mitrovice e veriut.hoću kad te pošalju navedeni u k. mitrovicu
Ma jok - odakle ti uopšte takva ideja?da nisu oni iscenirali?
Koji studenti u Kg? I od biber spreja se malo šmrkće, ništa novo za Ćacijestudenti iz Kragujevca nisu dobili biber sprejeve brzom poštom
sutra blokade pošta
jes vala, eno ih po kladionicama tipuju KosovoOtišli bi oni da ovi nisu prodali Kosovojadni i ti Srbi tamo
![]()
Znači da nije lažna vest. Postoji i predumišljaj - čovek odlazi po oružje kojim posle puca na političkog protivnika.Pa onaj svercer obrva je organizovao ljude da kao brane opstinu od protestanata... Svadjao se sa jednim od ljudi koji protestuju, doticnim Mislom Mileticem, tu je svadju i okacio na instagram....Posle toga MIiletic odlazi do kuce po oruzje, vraca se i puca u nekog Bojana Mihajlovica koji je na strani tog svercera obrva Babica... Prijatelji su valjda, po politickoj opredeljenosti....Eto, nadam se da s mogla da razumes...
Jok no viču Kosovo je srce Srbije pre nego što prebiju nekog studenta jer se bori za normalnu Srbijujes vala, eno ih po kladionicama tipuju Kosovo
А тај што прави обрве, беше, прешао одједном на Вучићеву страну, а пре тога је као организовао протесте због пада надстрешнице?Pa onaj svercer obrva je organizovao ljude da kao brane opstinu od protestanata... Svadjao se sa jednim od ljudi koji protestuju, doticnim Mislom Mileticem, tu je svadju i okacio na instagram....Posle toga MIiletic odlazi do kuce po oruzje, vraca se i puca u nekog Bojana Mihajlovica koji je na strani tog svercera obrva Babica... Prijatelji su valjda, po politickoj opredeljenosti....Eto, nadam se da s mogla da razumes...
mogli bi studenti koji se bore za normalnu Žutu Srbiju 2000-2012 malo da blokiraju Kosovo?Jok no viču Kosovo je srce Srbije pre nego što prebiju nekog studenta jer se bori za normalnu Srbiju![]()
O tome na sudu.Sreća što zaustaviše baš njegovo vozilo.
Od tolikih hiljada koje su prošle.
Taj posao već odradila sns ekipa, čik uđi na Kosovo kao član vlademogli bi studenti koji se bore za normalnu Žutu Srbiju 2000-2012 malo da blokiraju Kosovo?![]()
Nema jaja, samo u Niš trenutnoНико не зна ко су вође студената. Прича ме подсећа на филм Валтер брани Сарајево. "Зен зи дизе штат? Дас ист Валтер" и онда креће музика...до јаја!