Puce politika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije.Ti si uglađena i fina,i ne nosiš poveze preko očiju k'o okoreli žutaći.:wink:

Evo klasicnog primera zasto ovaj forum puca.

Forumas two-headed boy 2.0 ( mada jos gori je neki El Muerte II ako mozda to nije jedna te ista osoba)

Idiot wind, blowing through the letters that you wrote.
You're an idiot, babe.
It's a wonder that you still know how to breathe

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6113999&postcount=8

Namenjeno forumasici sevilji.Znaci rece za nju da je zena idiot.

Imam ja.

Milosevic i Seselj su krivi sto su preko zvanicnih i nezvanicnih drzavnih organa ubijali te Albance. I na taj nacin zapusili usta tebi i slicnim govnima. S druge strane, na taj nacin su Milosevic i Seselj dali legitimitet velikoalbanskoj ideji.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6114030&postcount=17

Ajde ok je tako nesto pisati o politicarima kad nas vec kradu bar mozemo da ih vredjamo ali ovo je opet upuceno direktno forumasima.

Degenerici, koliko vam je trebalo da naucite da upalite kompjuter?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6114042&postcount=21

Masovne grobnice. Majmune maloumni.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6114100&postcount=34

To je upuceno forumasu dalipro.

I da ne nabrajam dalje.I sada taj two-headed boy 2.0 iz posta u post vredja forumase i niko ne reaguje ali kad neko od tih forumasa na kraju popizdi i napusi tog two-headed boy 2.0 naravno sleduje ban a two-headed boy 2.0 ce i dalje piskarati ili ce mozda dobiti i on ban ali poenta je i da je neki stariji forumas dobio ban zbog njega i tako se posle pitamo zasto propada forum .A ocigledno je da likovi kao sto je ovaj two-headed boy 2.0 imaju podrsku moderatora ovde.

Да, пуца по свим шавовима.
Неће администратори да увиде субјективност модератора Ирона Лорда, а можда треба.:cool:
Ceo Forum je puko po svim šavovima.Kad vi kažete da je pukla vaša politika onda taj neko treba debelo da se zapita gde je pogrešio.
Pukla astrologija, književnost, kultne, istorija......

Ostali balavci moderatori i gomila četvorostrukih nikova , a tek dolazi proleće, leto,Ada.......8-)

A sta je sa onim Subaru deckom??? I on je mnoge oterao .
Evo klasicnog primera zasto ovaj forum puca.
Forumas two-headed boy 2.0 ( mada jos gori je neki El Muerte II ako mozda to nije jedna te ista osoba)
Idiot wind, blowing through the letters that you wrote.
You're an idiot, babe.
It's a wonder that you still know how to breathe

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6113999&postcount=8
Namenjeno forumasici sevilji.Znaci rece za nju da je zena idiot.
Imam ja.

Milosevic i Seselj su krivi sto su preko zvanicnih i nezvanicnih drzavnih organa ubijali te Albance. I na taj nacin zapusili usta tebi i slicnim govnima. S druge strane, na taj nacin su Milosevic i Seselj dali legitimitet velikoalbanskoj ideji.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6114030&postcount=17

Ajde ok je tako nesto pisati o politicarima kad nas vec kradu bar mozemo da ih vredjamo ali ovo je opet upuceno direktno forumasima.

Degenerici, koliko vam je trebalo da naucite da upalite kompjuter?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6114042&postcount=21

Masovne grobnice. Majmune maloumni.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6114100&postcount=34

To je upuceno forumasu dalipro.
I da ne nabrajam dalje.I sada taj two-headed boy 2.0 iz posta u post vredja forumase i niko ne reaguje ali kad neko od tih forumasa na kraju popizdi i napusi tog two-headed boy 2.0 naravno sleduje ban a two-headed boy 2.0 ce i dalje piskarati ili ce mozda dobiti i on ban ali poenta je i da je neki stariji forumas dobio ban zbog njega i tako se posle pitamo zasto propada forum .A ocigledno je da likovi kao sto je ovaj two-headed boy 2.0 imaju podrsku moderatora ovde.
Prvo kažeš kako su modovi neke oterali, a posle navodiš primere korisnika. Ne valja kad su strogi, a ni kad su blagi, teško je vama ugoditi. Mislim da se najveći broj odlazaka desio zbog agresivnog vređanja i otvorenih pretnji, te proste situacije da moderatori zbog ogromnog broja postova prosto nisu bili u stanju da sve vide i sankcionišu. Sem toga, neki su se jednostavno umorili, dosadilo im. Preporučujem da prijavite svaki post za koji smatrate da je u suprotnosti s pravilnikom. Takođe ne bi bilo loše da ga svi ponovo pročitate:

http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=

Po informacijama kojima raspolažem Subaru je dobro, vlasnik takođe.

Није ни чудо што пуца форум, јер нико не жели да га банују сваки тренутак. Постоје двоструки стандарди код "наших" модератора. О чему се ради? Када се почне са постављањем тема "које штете прозападном режиму", тада долази до проналажења "разлога" да је "тема безвезе и "да нема ништа паметно на ту тему да се каже", а затим следи затварање исте. Уколико неки прозападњак почне са вређањем Војислава Шешеља, Александра Вучића, Слободана Милошевића, Томислава Николића и осталих из СПС или СРС, то је дозвољено. Не дај Боже да се помене неко из прозападњачке Владе, добија се бан уколико модератор то сматра за сходно.

Сведоци смо и подсмевања модератора српским патриотама. Да се подсетимо вечери када је убијен Слободан милошевић. Један од модератора је овде био јако, јако гласан у изношењу увреда на рачун истог.

И после се питамо зашто је пукао форум

Prvo kažeš kako su modovi neke oterali, a posle navodiš primere korisnika. Ne valja kad su strogi, a ni kad su blagi, teško je vama ugoditi. Mislim da se najveći broj odlazaka desio zbog agresivnog vređanja i otvorenih pretnji, te proste situacije da moderatori zbog ogromnog broja postova prosto nisu bili u stanju da sve vide i sankcionišu. Sem toga, neki su se jednostavno umorili, dosadilo im. Preporučujem da prijavite svaki post za koji smatrate da je u suprotnosti s pravilnikom. Takođe ne bi bilo loše da ga svi ponovo pročitate:

http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=
Znas kako, dosadi ljudima da stalno isti budu opominjani po dvostrukom standardu. Sve ovo sto su kolege do sada navele znaci samo jedno, da se jednoumlje uvodi na mala vrata. A vecina je ovde bila zato sto moze da polemise i da se sukobljava po politickoj liniji. Naravno, ovo je privatno i niko ne moze da natera vlasnika da se menja ako on to ne zeli. I tu je i besmislenost otvaranja ovakve teme. Nikome nije uperen pistolj u glavu da dolazi ako nece.
Nego, jesi li ovaj link poslao pojedincima kojima je vredjanje i psovanje (kao odraz kukavicluka, naravno) posao na Krstarici?

Znas kako, dosadi ljudima da stalno isti budu opominjani po dvostrukom standardu. Sve ovo sto su kolege do sada navele znaci samo jedno, da se jednoumlje uvodi na mala vrata. A vecina je ovde bila zato sto moze da polemise i da se sukobljava po politickoj liniji. Naravno, ovo je privatno i niko ne moze da natera vlasnika da se menja ako on to ne zeli. I tu je i besmislenost otvaranja ovakve teme. Nikome nije uperen pistolj u glavu da dolazi ako nece.
Nego, jesi li ovaj link poslao pojedincima kojima je vredjanje i psovanje (kao odraz kukavicluka, naravno) posao na Krstarici?
Ne znam zašto misliš da se uvodi jednoumlje? Problem je u tome što dosta njih uoči samo kad se kazni njegov politički istomišljenik. Koliko ja vidim, kažnjavaju se korisnici različitih političkih uverenja ako su prekršili pravila igre.
Link sam ostavio svima.

Prvo kažeš kako su modovi neke oterali, a posle navodiš primere korisnika. Ne valja kad su strogi, a ni kad su blagi, teško je vama ugoditi.

Ne razumes o cemu pricam. Ovaj lik je ocigledno na forumu da bi se samo izdrkavao i posto vec duze vreme to radi a niko nista ne preduzima onda naravno neko ko je vec duze na ovom forumu popizdi i otera ga u 3 lepe i popije ban.I onda se pitaju gde su stari forumasi.Pa svi popili banove zbog ovakvih kao sto je ovaj sa dve glave koji slobodno pljuje u SVAKOM postu.

Ne znam zašto misliš da se uvodi jednoumlje? Problem je u tome što dosta njih uoči samo kad se kazni njegov politički istomišljenik. Koliko ja vidim, kažnjavaju se korisnici različitih političkih uverenja ako su prekršili pravila igre.
Link sam ostavio svima.

Kako da ne. Setimo se teme o politickim karikaturama kada su pobrisane sve one koje imaju veze sa DS-om na primer.Zar to nije politicko jednoumlje.

jes vala i ja sam dobila crveni karton eto da se ne zalite kako neki imaju protekciju,a nesretnog svetolika svako malo neko banuje.

a mene mrzi da postujem na politici,posebno da ozbiljno pisem jer sam toliko gluposti procitala u poslednje vreme,a ne da mi se da ponavljam ko papagaj i nerviram se zbog virtuelnih ljudi ili da citam svaki cas kako izvesna persona tripuje o bosanskim forumima i drugim forumasima (tj o meni),obzirom da izgleda po ceo dan visi tamo i proucava zivot i rad anonimnih ljudi....previse je losih vibracija i gluposti,ne valja za mozak : )

Takodje recimo dosta starih forumasa se ovde da kazemo znaju ;ne licno ali toliko polemisu ovde da se moze smatrati da se poznaju.I onda kada recimo Jerry napusi Filatelistu i obratno to i nije neki prekrsaj posto mu to dodje kao prijateljski sem ako zaista ne dodje do neke vanredne situacije. ;)
Ali kada tipovi kao ovaj sa dve glave ili recimo onaj El Muerte napusavaju sve koji nisu LDP-ovski orjentisani to je druga prica.Da ne govorim o periodu za vreme izborne kampanje kada se pojavila gomila novih forumasa koji su iskljucivi provocirali i nista drugo i tada su recimo isto neki stari forumasi popili banove zbog tih kojih sada nigde nema.Dosli po zadatku stranaka da s_eru po forumima dok ne zavrse izbori i sada ih nema.

--------------------------------------------------------------------------------

Havijere! Ej, Solano!
Oj ti ljuta srpska rano!
Ko te zvao da nas gusis
i Srbiju da nam rusis?
Udavi nas od parfema
toga trulog zapadnog sistema.
Bezi kuci je...zenu,
il ce Kostunica da zatrazi tvoju smenu!
Odmah!
Evo jedne politicke pesme - da ne propadne politika

ma da bas dozivljavam prijateljski kad mi dzeri posalje privatnu poruku da ce da mi yebe mrtvu sestru u pic.ku i ostali detalji....nda :roll:

izvini ali sa ljudima koji mi se ne svidjaju nemam nikakvu potrebu da komuniciram na pp a ne da im saljem pretece poruke...a primala sam ih do sada poprilicno od raznih...tako da ono,jel stvarno treba da dodjem ovde malo torocem sa ljudima i da me "prijatno" iznenadi necije histericno slanje poruka :neutral: i jos da mi bude simpaticno jer se kao znamo godinama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back