- Poruka
- 589
Nego vidim puce ovaj podforum "Politika" na Krstarici. Daleko manje postova ima. Nije ni cudo. 

Да, пуца по свим шавовима.Nego vidim puce ovaj podforum "Politika" na Krstarici. Daleko manje postova ima. Nije ni cudo.![]()
Ma Kultne su uvek bile slabe.Odgovoris nekome i cekas mesec dana da ti taj uzvrati odgovor a cesto se desi i da ne uzvrati.Pa pukoše i Kultne.
Nije samo pdf. Politika.![]()
Šta se brinete?...ako nema diskusija,skinuće banove,ovde se ionako gomila članova i moderatori poznaju...a ako ne banovaće još 50% ostalih...a drugi će sami da prestanu da pišu.Ja mislim da su se ljudi primirili dok se sranje ne smiri. Jednostavno u ovakvom vremenu sve je teže i teže ostvariti cilj našeg boravka ovde, a to je diskusija.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6113673&postcount=10...ili su nasli da rade pametnije stvari od komentarisanja politike i medjusobnog pljuvanja?!
Nisi u pravu.Ma Kultne su uvek bile slabe.Odgovoris nekome i cekas mesec dana da ti taj uzvrati odgovor a cesto se desi i da ne uzvrati.
И овде је слично...чим ниси истомишљеник модератора, даје себи за право да ти удељује негативне поене ни због чега....наравно, своје истомишљенике кажњава минимално и за највеће простаклуке.Nisi u pravu.
Kultne su bile vrlo dinamičan i kvalitetan pdf. do pre par nedelja.
Otkako su uvedene, koliko sam shvatila, neke nove klauzule u pravilniku Krste, kvalitetni sagovornici (koji imaju šta da kažu) su ili banovani, ili sami odlaze.
http://forum.krstarica.com/threads/179242&page=10, post 236И овде је слично...чим ниси истомишљеник модератора, даје себи за право да ти удељује негативне поене ни због чега....наравно, своје истомишљенике кажњава минимално и за највеће простаклуке.Зато ће им и замрети форум.
Verovatno se video u tom postu tj on je jedan od tih koji su sluzili civilno.Jeste. Mene je jedan moderator banovao zato sto sam napisala da su muskarci koji civilno sluze vojsku "Seka Perse"...
E pa nije tako.''žuti političari'' su ''sofisticirani''.
Hm...E pa nije tako.''žuti političari'' su ''sofisticirani''.![]()
bila si 100% u pravuJeste. Mene je jedan moderator banovao zato sto sam napisala da su muskarci koji civilno sluze vojsku "Seka Perse"...
Nije.Ti si uglađena i fina,i ne nosiš poveze preko očiju k'o okoreli žutaći.:wink:Hm...
Je l' to neka aluzija na moju malenkost?![]()