Пуче Босна на четир половине!

E, ali su ga Nemci nama ipak suknuli na kraju, lepo su nas unistili bez da im i jedan vojnik stane na srpsko tlo...

Oni su naucili lekciju iz 2 svetaska rata, mi moramo iz ovog zadnjeg...

..pusti ..dijete..vidis.da masta o pasnjacima..planinama..
...imali drugar..kod tebe snjega..kod nas pada...cijeli dan...sad se malo smirilo...jesi mi dobar..??

E, ali su ga Nemci nama ipak suknuli na kraju, lepo su nas unistili bez da im i jedan vojnik stane na srpsko tlo...

Oni su naucili lekciju iz 2 svetaska rata, mi moramo iz ovog zadnjeg...

sve je to tacno ali nemogu nam oboriti drzavu alvijonima a nije nas samo Nemacka gadjala nego i najveca svetska sila i to uranijumom pa i dalje imamo snage i ako je proevropska i pronato vlada zastupljena kod nas .a ti neandertalAC IZ SLAVONIJE uzdrzi se tih svojih komentara.

pa hvalis se turcima i oni su veliki izvor mudzahedina a nekoliko stranica unazad mozes videti kako si pisao da smo ih mi dovodili u bosnu.

..@Nikola..
..ajde..spusti se na zemlju...gdje sam ja pisao..da ste "Vi"..(tu vjerovatno mislis na srbe)..dovodili mudjahedine u BiH...i gdje sam ja to hvalio..Turke..ne zelim se s tobom..prepucavati..ali malo razmisli sta pises..ili "slusaj"..sta drugi pisu..nije sramota pitati i svatko ce ti objasniti...:ok:

sve je to tacno ali nemogu nam oboriti drzavu alvijonima a nije nas samo Nemacka gadjala nego i najveca svetska sila i to uranijumom pa i dalje imamo snage i ako je proevropska i pronato vlada zastupljena kod nas .a ti neandertalAC IZ SLAVONIJE uzdrzi se tih svojih komentara.

Ne mislim sad samo na gadjanje iz vazduha, ekonomske sankcije, rat koji je startovao iznutra, sve su to Nemci inicirali, ali ne bi uspeli da nisu imali Hrvate koji im odvajkada dobrovoljno robuju.

Ne mislim sad samo na gadjanje iz vazduha, ekonomske sankcije, rat koji je startovao iznutra, sve su to Nemci inicirali, ali ne bi uspeli da nisu imali Hrvate koji im odvajkada dobrovoljno robuju.

da da upravu si ali vise nema rvata .pazi okolnosti su se izmenile pa pogledaj malo istoriju ona je uciteljica zivota Srbi su 500 godina bili pod arnautima ali kad smo bili najslabiji i kad nas je bilo najmanje podigli smo ustanak i oslobodili se Srbi su poslednjih godina mnogo izgubili i vise nemamo sta da izgubimo mozemo da resimo nase nacionalno pitanje ili nas vise nece biti.tako da netrebamo da se vracamo u proslost kada smo u jugi bili manjina i sad kad smo u Srbiji apsolutna vecina i kad nemamo vise toliko mocne neprijatelje .nije fora ratovati ali ako mora sta da se radi svako se bori za sebe pa i mi Srbi.zar nisam u pravu.

Back