"Pucaćemo u srpske policajce" Stravične pretnje visokog funkcionera SDA, hoće rat!

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.937
"PUCAĆEMO U SRPSKE POLICAJCE" Stravične pretnje visokog funkcionera SDA, hoće rat!

Pucaćemo u srpske policajce

Dževad Mahmutović je rekao da SIPA mora uhapsiti Milorada Dodika, a ako MUP Republike Srpske pokuša to da spreči, onda se mora zapucati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio da situacija u BiH izmiče kontroli i naveo da je Mahmutovićeva izjava zlokobna, neodgovorna i zastrašujuća

1000004992.jpg

https://www.alo.rs/vesti/stampano-i...strana-alo-novina-za-subotu-5-april-2025/vest

Uskoro kreće novi srpsko muslimanski rat

Muslimani će nas napasti ponovo kao 1992.

"PUCAĆEMO U SRPSKE POLICAJCE" Stravične pretnje visokog funkcionera SDA, hoće rat!

Dževad Mahmutović je rekao da SIPA mora uhapsiti Milorada Dodika, a ako MUP Republike Srpske pokuša to da spreči, onda se mora zapucati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio da situacija u BiH izmiče kontroli i naveo da je Mahmutovićeva izjava zlokobna, neodgovorna i zastrašujuća

Pogledajte prilog 1710204

https://www.alo.rs/vesti/stampano-i...strana-alo-novina-za-subotu-5-april-2025/vest

Ne śekirajte se braco bosnjaci, mi Crnogorci smo tu da vi pomognemo kad goj ste u nevolji! 🇲🇪💪

A šta su bosanski muslimani nego isto srbi .
To svi znaju .
Kakve veze ima tko su i što su? Imaš državu, trodiobu vlasti, dužnosti i odgovornosti. Ni jedna zemlja na svijetu ne bi tolerirala policiju koja provodi neku svoju politiku mimo suda i vlasti.

Ako Dodik ima muda, neka proglasi otcjepljenje od BiH, pa onda kome obojci kome opanci. Samo što nema muda, niti je siguran hoće li ga i sami Srbi u BiH podržati, a i nije mu toliko bitan srpski koliko osobni interes.

Evo sad sam potražila na netu o ovoj izjavi, nema video ali ako je rekao ovo kako piše ispod ja ne znam šta je pogrešno :) Pa ne nosi niko oružje kao ukras, pa ni SIPA, posao je posao, ako moraš zapucati dok ga obavljaš šta se tu može? :D
Drugi par rukavica je to što bi Dodik, zarad spasa svoje gujice založio policajce kojima je PRIVREMENO povećao platu, opet bi tu pakšu ispao on.

Delegat u Vijeću naroda Republike Srpske Dževad Mahmutović gostujući na sarajevskom portalu “Kliks” pozvao je da se “puca na policiju Republike Srpske”.

Voditeljka ga je upitala šta ako bi MUP Srpske pokušao da spriječi hapšenje predsjednika Milorada Dodika, on je odgovorio:

“Pucati! Jedni na druge, zadatak se izvršiti mora. Tu nema hoću-neću”.

Pogledajte prilog 1710204

I samo mala ispravka, 1992 muslimani nisu napali ni počeli rat :D

Ne prođe dan a da ne staviš temu gde neko hoće rat. Živo me zanima kakav si zadatak sad dobio? ;)

Ono, citiraš neke nebitne likove, isto kao i Casual, samo nas troluješ kojekakvim besmislicama koje nalaziš na netu. Kakvo satiranje od propagande. Više ne može na forumu da se pročita nešto normalno.

Back