Egzodus visokog obrazovanja!

Државне факултете уништава СНС, а то су и јавно признали
Opste mesto i ocena.

Ne znam gde su priznali, bas stalno slusam same pofesore kako nisu uspeli da donesu novi zakon o visokom obrazovanju, ni da ga predloze.

A i nije ih vlast naterala da im padaju na um blokade, koje su sve upropastile, ili bar ovu generaciju.

Opste mesto i ocena.
Не пратиш

Посланик владајуће Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић затражио је данас да држава "најхитније прекине са финансирањем универзитета" и да предвиђени новац расподели између државних и приватних.​

Председник Србије Александар Вучић раније је најавио доношење новог закона, по ком ће држава расподелити новац за буџетско финансирање студената, како би изједначила државне и приватне факултете.
Измене Закона о високом образовању, којима се отварају врата за долазак страних универзитета у Србију, забринуле су декане многих државних факултета
Такође, предвиђено је да држава суфинансира школарине студентима из Србије који упишу те факултете, што до сада није био случај са приватним факултетима. У предлогу је прецизирано да ће страни факултети водити евиденцију и издавати дипломе према прописима државе у којој су акредитовани.
Ne znam gde su priznali, bas stalno slusam same pofesore kako nisu uspeli da donesu novi zakon o visokom obrazovanju, ni da ga predloze.
Закон где човека који промени факултет третирају као грађанина нижег реда.

Poslednja izmena:
Opste mesto i ocena.

A i nije ih vlast naterala da im padaju na um blokade, koje su sve upropastile, ili bar ovu generaciju.
Zamena teza.
Profesori blokadama samo gube,.. a nisu glupi... pa ih logično nisu ni počeli - nisu im u interesu - na gubitku su.
Blokade su pokrenuli studenti, a prosveta (kompletna) ih je podržala.
Dokle idu vaše laži ?

Не пратиш

Закон где човека који промени факултет третирају као грађанина нижег реда.
Ma pusti to, to je samo predlog i to ocigledno neusvojen, a i od skora. Visoko obrazovanje propada odavno i svaka vlast je doprinela, ali ovo sto se dogodilo ove godine,krivi su i zaslzni samo profesori i dekani koji su podrzali studente u blokadama.
Zamena teza.
Profesori blokadama samo gube,.. a nisu glupi... pa ih logično nisu ni počeli - nisu im u interesu - na gubitku su.
Blokade su pokrenuli studenti, a prosveta (kompletna) ih je podržala.
Dokle idu vaše laži ?
A dokle idu Vase lazi?

Ma pusti to, to je samo predlog i to ocigledno neusvojen, a i od skora. Visoko obrazovanje propada odavno i svaka vlast je doprinela, ali ovo sto se dogodilo ove godine,krivi su i zaslzni samo profesori i dekani koji su podrzali studente u blokadama.

A dokle idu Vase lazi?
Студенти се ове године уписују по том закону. Ко је променио факултет иде на дно.
То није предлог. Месецима постоји тај закон

A dokle idu Vase lazi?
Dok me ne uhvatiš,..
tada ću da odem sa Krstarice... ili ako je lapsus da se izvinim... ja sam častan čovek i to znate čak i vi botovi,.. ali vama je interes iznad časti.
A dokle idu Vase lazi?
imaš neki dokaz da lažem ? Ili lažeš za sendviče ?

Студенти се ове године уписују по том закону. Ко је променио факултет иде на дно.
То није предлог. Месецима постоји тај закон
Koji zakon?
Dok me ne uhvatiš,..
tada ću da odem sa Krstarice... ili ako je lapsus da se izvinim... ja sam častan čovek i to znate čak i vi botovi,.. ali vama je interes iznad časti.

imaš neki dokaz da lažem ? Ili lažeš za sendviče ?
Skini mi se bre s vrata covece, vi's da si dosadan i da ti ne odgovaram jer si provokator?

A dokle idu Vase lazi?
Nemaš ti ni stida ni srama, a kamoli časti,.. ali dobro prolaziš u životu jer si uz vlast.
,...pa će i mnogi drugi poći tvojim stopama... osim što ste jahači apokalipse i propasti naroda, vi učite i druge da budu kao vi i gori. To je najveća propast nas kao naroda.
Protiv toga ću se ovde boriti do poslednjeg slova.

Back