white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Dooobro jutro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3. na regionalnomKako si prosao na takmicenju?
Jako dobar plasman. Secas li se icega sto si naucio tada? Meni je svo znanje isparilo.3. na regionalnom
Онако, с обзиром да у средњој нисам имао географију доста испарило, али присетићу се сигурноJako dobar plasman. Secas li se icega sto si naucio tada? Meni je svo znanje isparilo.
Ne isparava znanje, a?Онако, с обзиром да у средњој нисам имао географију доста испарило, али присетићу се сигурно
Ne znam, jednostavno sam voleo da znam i bio sam mali. Oduvek su me zanimale činjenice, opšta kultura itd. te sam sam uzimao iz časopisa/s neta da čitam takve stvari. Igrao sam i neke ratne igrice, kao osvajanje sveta, pa sam putem toga dosta stvari upamtio.Ne isparava znanje, a?
Koje si metode koristii da naucis?
Odlicno. Pokazatelj da se deca mogu nauciti kroz igrice necemu pametnomNe znam, jednostavno sam voleo da znam i bio sam mali. Oduvek su me zanimale činjenice, opšta kultura itd. te sam sam uzimao iz časopisa/s neta da čitam takve stvari. Igrao sam i neke ratne igrice, kao osvajanje sveta, pa sam putem toga dosta stvari upamtio.
Zavisi koje igrice, ali da, igrice su me naučile i engleskom jeziku!Odlicno. Pokazatelj da se deca mogu nauciti kroz igrice necemu pametnom
Koja vrsta igara?Zavisi koje igrice, ali da, igrice su me naučile i engleskom jeziku!
Države sam najviše naučio preko Europe Universalis 4, to je kao osvajanje teritorija, dakle strategija. Što se tiče engleskog, šta god da je onlajn, dakle multiplejer i da moraš da pišeš sa strancima, jer tu jednostavno moraš da naučiš/da se snađeš da bi uopšte igrao.Koja vrsta igara?
Super. Odlicna strana intermeta.Države sam najviše naučio preko Europe Universalis 4, to je kao osvajanje teritorija, dakle strategija. Što se tiče engleskog, šta god da je onlajn, dakle multiplejer i da moraš da pišeš sa strancima, jer tu jednostavno moraš da naučiš/da se snađeš da bi uopšte igrao.
Naravno i pes(fudbalska igrica) me naučio nekim menadžerskim terminima![]()
Pohvalno. Drao mi je kada cujem da neko sebi sprema hranu. Nisi rucala, huh. :Nisam jos ni rucala haha
Uvek ja nesto spremam samo danas ne znam sta cu.
thanks.Pohvalno. Drao mi je kada cujem da neko sebi sprema hranu. Nisi rucala, huh. :
Spremicu masne pogacice sa susamom preko. Punjene sirom iznutra. Vrh je.thanks.
Ne, nisam jos. Tek treba.
A ti?