Geografski!Sumarski?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Geografski!Sumarski?![]()
a ko kaze da sam tinejdzer?I, cime se zanimate vi tinejdzeri sada kada je pocela skolska godina?
Vec rekoh da sam zakljucio po tvom nacinu obracanja meni. No, sta je lose u tome biti teen?a ko kaze da sam tinejdzer?
i ko kaze da idem u skolu?
pa nemoj biti tako siguran i nemoj zakljucivati tako olako.Vec rekoh da sam zakljucio po tvom nacinu obracanja meni. No, sta je lose u tome biti teen?
Mozda gresim, samo ti znas odgovor na to.pa nemoj biti tako siguran i nemoj zakljucivati tako olako.
Ne sudi knjizi po koricama.
Nije lose, samo kazem.
Upravo tako.Mozda gresim, samo ti znas odgovor na to.
Izvinjavam se ako te moje pretpostavke vredjaju na bilo koji nacin.
hmmTi si druga koja mi je danas rekla opusteno. Hmm.
Ne , ja sam ti rekla :Opusti se.Ti si druga koja mi je danas rekla opusteno. Hmm.
Opusti se, opusteno, isto je.Ne , ja sam ti rekla :Opusti se.
Ne, nije isto ..Jer moje je bilo u vezi poezije.Opusti se, opusteno, isto je.![]()
Slučajno naletela.Spijuniras moja caskanja![]()
Hmmm. Ali se odnosi na moje stanje duha, da se opustimNe, nije isto ..Jer moje je bilo u vezi poezije.
Da, da bi se uneo u stihove.Hmmm. Ali se odnosi na moje stanje duha, da se opustim![]()
Hmmm. Ali je rezultat isti, opustanje.Da, da bi se uneo u stihove.
Što si naporan.Hmmm. Ali je rezultat isti, opustanje.
Ne, samo je bitno doci do razumevanja da je opustenost, ma kakva bila, na kraju krajeva opustenost koja se manifestuje identicno.Što si naporan.
Ne slažem se.Ne, samo je bitno doci do razumevanja da je opustenost, ma kakva bila, na kraju krajeva opustenost koja se manifestuje identicno.
Stay..Okej, I'm out. Adios!
Pogledajte prilog 1226590
Ok.Ne slažem se.