Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Jbt sad vidim svoj potpis, flešbek na period kad sam drkao na Miljkovića, fun times
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu samIma li ovde nekog od stare ekipe... ili je tu samo Nina da spamuje sa glasanjem za neke fotografske teme?
vreme ti je da promenis ( mislim na pesnika)Jbt sad vidim svoj potpis, flešbek na period kad sam drkao na Miljkovića, fun times
Sad sam svestan da sam idiot i da ću kao takav i umretiBilo je tu nezaboravnih druženja dok smo mislili da smo odrasli.![]()
Nekada si bas smrdeo direkteSad sam svestan da sam idiot i da ću kao takav i umreti
Good to see ya ;*
Ja za bir fest umalo da munem onu cherry, nego nas omeli panduri na onoj nedovrsenoj zgradi. a glupa oktobarka se smuvala sa kobrom i bili u nekoj ljubavi dok ovaj nije pokusao da je siluje.Pa nije baš pauza, majku mu, odavno nisam tinejdžer
Samo se nasumično setih foruma, nekih ljudi, i naših okupljanja odavde. Iako sam zapravo zaboravio većinu, na svu žalost - ili sreću![]()
ti si zaboravio na ono : kakve su ti misli , takav ti je i životSad sam svestan da sam idiot i da ću kao takav i umreti
Good to see ya ;*
DOdjem ovde da vidim da li ga ima Direkt da mu ga munem direktno, kad ono North jos pati zbog nekih forumasica koje nije kresnuoJa za bir fest umalo da munem onu cherry, nego nas omeli panduri na onoj nedovrsenoj zgradi. a glupa oktobarka se smuvala sa kobrom i bili u nekoj ljubavi dok ovaj nije pokusao da je siluje.
E jeste forum pamti lude dane.![]()
Ja za bir fest umalo da munem onu cherry, nego nas omeli panduri na onoj nedovrsenoj zgradi. a glupa oktobarka se smuvala sa kobrom i bili u nekoj ljubavi dok ovaj nije pokusao da je siluje.
E jeste forum pamti lude dane.![]()
Taj jePopio ban cini mi se, pa napravio drugi nalog
![]()
Pojma nemam ko je, ali neki anime cenim. Kucao sam funny anima avatars i ovaj mi zapao za okoDobar ti je ovaj Lelouch avatar, ne menjaj![]()
Code Geass, prilicno dobar i relativno ozbiljan, nije bas za klincePojma nemam ko je, ali neki anime cenim. Kucao sam funny anima avatars i ovaj mi zapao za oko![]()