gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Па могао би можда @Baudrillard да погледа шта се овде ради ионако само спамује
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti to? Kad se uvek držim teme i pišem više nego pametne stvari.Па могао би можда @Baudrillard да погледа шта се овде ради ионако само спамује
Да, и ја исто.Otkud ti to? Kad se uvek držim teme i pišem više nego pametne stvari.![]()
Samo je pitanje ko piše pametnije.Да, и ја исто.
Да, реторичко питање.Samo je pitanje ko piše pametnije.
Naravno, ne znam ni zašto pitam kad se zna da sam to ja.Да, реторичко питање.![]()
Not.Naravno, ne znam ni zašto pitam kad se zna da sam to ja.![]()
Hoćemo da merimo nekako?
De smem, rasturila bi me tu.Ništa onda. Oboje na IQ test pa da vidimo.
A kako bi ti merio? Trka na 100m?De smem, rasturila bi me tu.
Nisam se testirao, ali verujem da bi rezultati bili poražavajući.Па ја имам оверених 154 Кателове скале, за њега не знам, хехе.
Trebali bi da odigramo nekoliko partija šaha, tu ne bi imala šanse.A kako bi ti merio? Trka na 100m?
Лол. Играм шах од своје четврте.Trebali bi da odigramo nekoliko partija šaha, tu ne bi imala šanse.![]()
Je li bre, ima li nešto u čemu si loša?Лол. Играм шах од своје четврте.
Dobro majku mu, ima li gde te mogu rasturiti?Лол. Играм шах од своје четврте.
Вероватно. Ствари које још нисам пробала.Je li bre, ima li nešto u čemu si loša?
Не вуци ме за језик, нисмо на љису.Dobro majku mu, ima li gde te mogu rasturiti?![]()
Neću, biću fin.Не вуци ме за језик, нисмо на љису.![]()
*кад су други бежали са часоваBez zezanja, volim šah, u osnovnoj školi sam sa drugom stalno igrao, i za vreme časova.*
Strki kad preti svi kao miševi bežanija. Šta li vam ona radi tamo na ljisu.Neću, biću fin.![]()