- Poruka
- 32.028
@Honeycolored eyes
Mnogo si nervozna za nekog ko se izjasnjava ko "seksualni predator"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vidimo jel vredelo![]()
zar nije?joj, divno sto tako mislis
e sad, nemoj da se osecas mizerno jer ti ne dobijas vake komplimente...evo saveta-promeni sampon ili nasteluj malo taj tvoj emocionalni regulator

@Honeycolored eyes

zar nije?
ma,kakvi,honey honey,ja vise volim da ljudima delim komplimente i da gledam kako im se koza glave peruta od miloste i kako skacu kao pande poskokuse
probacu onaj koji smo osmislili steva,***** i ja,pa cu ti javiti rezultate,pa da ga popijes u zdravlje,ako je dobar![]()

stvarno si secer, hator
al' iz vasih ruku ni nektar ne bih uzela
u svakom slucaju, hvala
![]()
Tri kokoske, sve su kao hladnokrvne.
Nego, cena karte do Forlija je ista kao cena da Londona, koja je to logika? :/ A ovaj UP me je ureko, sunce mu je bem astrolosko.
ponuda uvek vazi.
imamo i lepu ambalazu,da znas
Miki ti sad umires od Saturna na grbaci,zato i po ceo dan visis na ovom forumu,poludehidriran,koze ostecene bubuljicama,bez trunke vitalnosti,i u moru briga,raznoraznih,ucestalih
eliksir mladosti je kod upa,i samo.
al' si ih pljunuo majku ti xD
kreptomane,ocigledno ne obavljas dobro svoj posao,kada se ovde pominju neki elementi divljine![]()
Ma nije toliko lose ko sto velim, nego nije bilo kako sam se nad'o. Di mi je zarada bila 15'000 RSD, ko sto si reko, ne bi mogo ni u jednom smeru do Forlija da odem.
sexualni predator?
ne znam na osnovu cega si to uspela da zakljucis niti sta za tebe tacno predstavlja taj pojam
i ne zanima me
ali dovoljno je da kazem da kada stojis nasuprot nekog lesinara moras da pokazes zubice
a ne, to nikako nije nervozamalo hipebolisanja nije na odmet
" al ga ne nalazim. Da ga nisi obrisala?

Eto sale niotkudaSkoro ce VASKRS ,pa se setih da ti posaljem jaje koje se prijatelju daje! Ako mi prijatelj nisi saljem ti ono sto izmedju JAJA VISI .!.

droga je cudo![]()