Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj, divno sto tako mislis :heart:
e sad, nemoj da se osecas mizerno jer ti ne dobijas vake komplimente...evo saveta-promeni sampon ili nasteluj malo taj tvoj emocionalni regulator :ok:

zar nije?
ma,kakvi,honey honey,ja vise volim da ljudima delim komplimente i da gledam kako im se koza glave peruta od miloste i kako skacu kao pande poskokuse:heart:
probacu onaj koji smo osmislili steva,***** i ja,pa cu ti javiti rezultate,pa da ga popijes u zdravlje,ako je dobar:pivce:

@Honeycolored eyes
Mnogo si nervozna za nekog ko se izjasnjava ko "seksualni predator"

sexualni predator?
ne znam na osnovu cega si to uspela da zakljucis niti sta za tebe tacno predstavlja taj pojam
i ne zanima me
ali dovoljno je da kazem da kada stojis nasuprot nekog lesinara moras da pokazes zubice
malo hipebolisanja nije na odmet
a ne, to nikako nije nervoza

Tri kokoske, sve su kao hladnokrvne.

Nego, cena karte do Forlija je ista kao cena da Londona, koja je to logika? :/ A ovaj UP me je ureko, sunce mu je bem astrolosko.

Miki ti sad umires od Saturna na grbaci,zato i po ceo dan visis na ovom forumu,poludehidriran,koze ostecene bubuljicama,bez trunke vitalnosti,i u moru briga,raznoraznih,ucestalih

eliksir mladosti je kod upa,i samo.

al' si ih pljunuo majku ti xD

Miki ti sad umires od Saturna na grbaci,zato i po ceo dan visis na ovom forumu,poludehidriran,koze ostecene bubuljicama,bez trunke vitalnosti,i u moru briga,raznoraznih,ucestalih

eliksir mladosti je kod upa,i samo.

al' si ih pljunuo majku ti xD

Ma nije toliko lose ko sto velim, nego nije bilo kako sam se nad'o. Di mi je zarada bila 15'000 RSD, ko sto si reko, ne bi mogo ni u jednom smeru do Forlija da odem.

Ma nije toliko lose ko sto velim, nego nije bilo kako sam se nad'o. Di mi je zarada bila 15'000 RSD, ko sto si reko, ne bi mogo ni u jednom smeru do Forlija da odem.

miki sreco,nije do mene,nedavno sam pronasao gresku u posmatranja ose asc-a
jos nisu priznali da funkcionise,al me traze
*** kad jos rade po principu ludaka iz 15 veka

stavr je u tome sto prec zaradu ne mogu odrediti,ali jedno ti vec sada mogu reci,imaces para miki,i to mnogo,al' bice proklete uvek,a i trosices previse nesmotreno
da

sexualni predator?
ne znam na osnovu cega si to uspela da zakljucis niti sta za tebe tacno predstavlja taj pojam
i ne zanima me
ali dovoljno je da kazem da kada stojis nasuprot nekog lesinara moras da pokazes zubice
malo hipebolisanja nije na odmet
a ne, to nikako nije nervoza

Trazim sad tvoj post u kom pise ... bla bla i onda sam postala seksualni predator :)" al ga ne nalazim. Da ga nisi obrisala?
Mene mrzi da ulazem dalji trud da ga pronadjem, iako taj post postoji.

Nego, kad si vec pocela da stalkiras narod( a sve same zene, koincidencije li ) da nisi umislila da si neki wonderwoman virtuelni dobrovoljac na braniku biseksualaca i razvratnika svake vrste?

Zanima me.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back