Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez posebnog razloga, znas da ne kopiram nikoga, no da sam 100% originalan :lol:

Nista posebno, haos u mojoj glavi, mada bili su rezultati. Polozih, tako da mi dan nije toliko los :D

Kod tebe?

Yo, znam ja to....:mrgreen:

ooOoOoOo, cestitke, cestitke!:super:

Sad ce da ti stigne pice na racun kuce....:mrgreen:
Nista, posebno....samo, malopre sam bratanca zveknuo samarom pa je poceo da place i odma' me zvala sestra da pita sto sam to uradio...:lol:

Yo, znam ja to....:mrgreen:

ooOoOoOo, cestitke, cestitke!:super:

Sad ce da ti stigne pice na racun kuce....:mrgreen:
Nista, posebno....samo, malopre sam bratanca zveknuo samarom pa je poceo da place i odma' me zvala sestra da pita sto sam to uradio...:lol:

Hvala, hvala, pice ce malo kasnije da stigne :mrgreen:

A djeca kao djeca, ponekad ti se popenju na glavu da ti dodje da ih udavis. Tako mene ponekad izludi jedna mala od 8 godina iz komsiluka, samo sto je nikad nijesam zviznuo, jer opet nije krvno srodstvo :mrgreen:

Mada meni treba dosta dok me tako iznerviraju.

Reck, z tebe i ...:per:
217myv.jpg

Hvala, hvala, pice ce malo kasnije da stigne :mrgreen:

A djeca kao djeca, ponekad ti se popenju na glavu da ti dodje da ih udavis. Tako mene ponekad izludi jedna mala od 8 godina iz komsiluka, samo sto je nikad nijesam zviznuo, jer opet nije krvno srodstvo :mrgreen:

Mada meni treba dosta dok me tako iznerviraju.

Uf, mene ko iznervira, svaka mu cast...

Nego bre, dva sata mi prica da sam rtd(ili tako nesto:lol:) i 15 x sam mu ponovio da cu ga udariti ako ne ucuti...joj, kako mi je priselo kad sam ga osamario.:mrgreen: Ali ne jko, naravno...:p

Uf, mene ko iznervira, svaka mu cast...

Nego bre, dva sata mi prica da sam rtd(ili tako nesto:lol:) i 15 x sam mu ponovio da cu ga udariti ako ne ucuti...joj, kako mi je priselo kad sam ga osamario.:mrgreen: Ali ne jko, naravno...:p

Sad se sjetih, moj brat od ujaka kad je imao 3 godine, ja sam tad imao 13. Uze mi svesku iz lektrire, a prije toga sam 3 sata pisao o ''Jazavcu pred sudom'' i meni ispred nosa mi je iscijepa, i jos on mrtav od smijeha. Kako sam ga zviznuo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back