Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plasim se
![]()
igrala sam.......
ali vise frozen..........![]()

Kako si to zaradio? Sto ne nastvis sa tim stvarima gde si zaradio?
Prodao si lika za 300 e?![]()

Preko neta?
Ja sam igrao samo frozen, na kompu, bzw...nikad nisam nist igrao preko neta...
Skup je wow da se kupi...![]()
Zaradio sam zapravo na blogu, sajtove sam radio za džabe.
Preko ovoga sam zaradio http://en.wikipedia.org/wiki/AdSense
A da imam sajt + plaćene reklame to je fin mjesečni profit, samo provjeri cijene prostora za merketing na netu. Svi jači sajtovi baš na marketingu zarađuju, burek i krstarica su puni reklama
Prodao lika za 300e, a nisam potrošio ni marku, dobio igricu na poklon, za gold kupovao dopune![]()

da,ali tamo negde izmedju 8 i prve.dan-noc...........
msm da je bila 10e mesecna pretplata............
ali moji mi ukinuli..........nisam silazila sa kompa.........
i nicega se apsolutno ne secam iz tog perioda
secam se samo nekog zmaja![]()

ja sam u 6. tamanila kanter.. sa drugariom.. jedine cure u kafeu... i igrale smo dosta dobro.. nego sve nam pare na to ishle.. xD sad nismo toliko divlje xD
ja od cetvrtog,pa do nisam otkrila warcraftja sam u 6. tamanila kanter.. sa drugariom.. jedine cure u kafeu... i igrale smo dosta dobro.. nego sve nam pare na to ishle.. xD sad nismo toliko divlje xD

Ma [PROFIL]bezibre![/PROFIL], nisam lood da stalno dajem pare zbog neke igrice...
Ja vec nekoliko meseci neemam ni jednu igricu na kompu...![]()
ja od cetvrtog,pa do nisam otkrila warcraft
hm?
neam ni ja............

Sto "Hm?"?![]()

pa na ono bezibre....
nekako mi je zvucalo kao da mi se rugas![]()

heheheh a mi cure... stvarno smo dobro igrale...Jeeebote, mene smorio kanter...otisao sam jednoom(prvi put) u igraonicu i igrao protiv likova koji tu noce, znaci po ceo dan igraju kanter... i bili su samo malo bolji od mene...beda za njih xD
heheheh a mi cure... stvarno smo dobro igrale...
a i dan danas hotju da igram wow... samo mi glupo da odem tamo a ne znam bash nishta... inache koliko sam gledala, dja mi se vishe od kantera...

Ma ima jos neki text nakon "bezibre!"...nego sam stavio profil od "[PROFIL]bezibre![/PROFIL]" ...i ono zakovalo
Nadam se da sd nece da zabode....
Ma ima jos neki text nakon "bezibre!"...nego sam stavio profil od "[PROFIL]bezibre![/PROFIL]" ...i ono zakovalo
Nadam se da sd nece da zabode....

ovo je trenutak kad si me potpuno izgubio
ko da zbode?gde da zabode?![]()

Teeeeekst koji sm napiso...citiraj i videces da se pola texta ne vidi dok ne citiras...
Text da ne zbode...da ne nestane...