Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pomislih da si napisala nesto poput "Dobro, sad su face sto su to napravili..."...:lol:

Svaka im svima cast...:D

dobro,meni je face sranje,tako da na tome necu da im cestitam-.-
ali za net svakako.mada oni nisu bili ni svesni da su napravili nesto veliko.jednostavno su na univezitetu umrezili racunare,da bi mogli da pomognu jedni drugima pri ucenju.......
i promenili svet.buhahah
halloween_smilie_140.gif
:mrgreen:

dobro,face su napravili studenti sa hardvera......
isto kao sto su i zacetnici neta bli studenti.........

Tj. Mark je stvorio ideju i kostur sajta, ostali su pomogli.
Zvanično, on je kreator.
Dva lika su osnovala Google u garaži djevojke, postavili 2 računara i napravili ih kao pretraživače. Sad među najbogatijim ljudima.
Internet je začet šezdesetih godina, WWW je stvorio http://www.w3.org/People/Berners-Lee/

Moar info?

dobro,meni je face sranje,tako da na tome necu da im cestitam-.-
ali za net svakako.mada oni nisu bili ni svesni da su napravili nesto veliko.jednostavno su na univezitetu umrezili racunare,da bi mogli da pomognu jedni drugima pri ucenju.......
i promenili svet.buhahah
halloween_smilie_140.gif

Pa dobro, ni meni face nije nesto, ali je lik ipak napravio najveci sajt danasnice...uskoro ce presisati i mozilu...:eek:

Otkud znas za to? :eek: Znaci, ne mogu da verujem!:worth:

Tj. Mark je stvorio ideju i kostur sajta, ostali su pomogli.
Zvanično, on je kreator.
Dva lika su osnovala Google u garaži djevojke, postavili 2 računara i napravili ih kao pretraživače. Sad među najbogatijim ljudima.
Internet je začet šezdesetih godina, WWW je stvorio http://www.w3.org/People/Berners-Lee/

Moar info?

Dajte bre, nemojte vise o tome...placem od muke. Likovi su ladnjaka napravili nesto neverovatno ii dobili ogromnu lovu...nije posteno!:(

Pa dobro, ni meni face nije nesto, ali je lik ipak napravio najveci sajt danasnice...uskoro ce presisati i mozilu...:eek:

Otkud znas za to? :eek: Znaci, ne mogu da verujem!:worth:

nije samo jedan lik u pitanju,vise njih.takodje napravili bzv,da mogu da caskaju dok su na raspustu i gledaju slike i blah...........i jedan video da odatle moze da se pokupi kajmak,pa to prisvoji,pa ga sad kokreatori jure na sudu zbog autorskih prava............
e,svasta ja znam:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back