Ice cool
Aktivan član
- Poruka
- 1.785
sta?
opalila te devojka?
opalila te devojka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi moji, vi se ovde vidim lepo zabavljate.... da samo znate sta mi se desiloooo....![]()

poslepodne
E ljudi moji, vi se ovde vidim lepo zabavljate.... da samo znate sta mi se desiloooo....![]()
Bezdan
Šta? O.o

sta?
opalila te devojka?
Pa, vise stvari (losih)... Recimo da me je pojurio copor lutalica na pocetku dana... Jedan me ugrizao za nogu i ostetio mi cizme!!!!![]()
![]()
A dalje.... Da ne pricam!!!!![]()
pa...sta da bude![]()

video sam da ste forumski par :hladnokrvan:
Pa, vise stvari (losih)... Recimo da me je pojurio copor lutalica na pocetku dana... Jedan me ugrizao za nogu i ostetio mi cizme!!!!![]()
![]()
A dalje.... Da ne pricam!!!!![]()
sto si stavio :hladnokrvan:....?
samo sam te to pitala......![]()
i šta sad?![]()
i)isao sam na brz odgovor i mislio da takav smajl postoji ali... sada da bi bombardovali bio bih hladnokrvan..
sad smo :hladnokrvani)
nego...
Sta radite?
isao sam na brz odgovor i mislio da takav smajl postoji ali... sada da bi bombardovali bio bih hladnokrvan..
sad smo :hladnokrvani)
nego...
Sta radite?

..........
ajde malo pojasni..........
ako sam te ja nesto razumela..........
![]()
Neeeeeee....
de ćeš sad....![]()
Isao sam na brz odgovor da odgovorim na temu... to je ona kutija za pisanje skroz na dnu stranica...
zatim sam napisao :hladnokrvan: jer ako napises osećanje u te dve tačke pokazaće se smajl! pa ja sam mislio da taj smajl postoji pa sam zato stavio hladnokrvan...
Ajde laku noć
Isao sam na brz odgovor da odgovorim na temu... to je ona kutija za pisanje skroz na dnu stranica...
zatim sam napisao :hladnokrvan: jer ako napises osećanje u te dve tačke pokazaće se smajl! pa ja sam mislio da taj smajl postoji pa sam zato stavio hladnokrvan...
Ajde laku noć

Sto cinite? Evo maloprije dodjoh kuci, smorih se danas na fax kao nikad.

Sto cinite? Evo maloprije dodjoh kuci, smorih se danas na fax kao nikad.

i šta sad?
Žalim, žalim.... a jel su lepe čizme.....![]()

Des bre care.....![]()

E sad da sam car...ali godi, godi
Sto ima?