Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
koje venchanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Place mi se kad god otvorim ovu temu... Ukinuli ste YT veceri, nema pola ekipe, nivo inteligencije u postovima je na nivou cetvorogodisnjeg deteta...
Anyways Carol pa mislili smo, posto smo oboje toliko patrijahalno nastrojeni i posto smo ponosni "pravi pravoslavni Srbi" i posto nikako ne podnosimo bilo sta sto nije srpsko da ozvanicimo nasu ljubav gde cu ja imati duznost kao pravi muz da nabacim kajlu i crni dzip i da otvorim kafic a ona da ostaje kuci, gleda rijaliti souove i da mi radja sinove na taj sveti dan kada je toliko srpskih sinova polozilo duse...
A Cvika i Alex, niste mi rekle da je ovako zaglibio potforum... Vidim ni kolega Nadrealista ne svraca vise u ove krajeve... Tuga, al bas prava tuga...

Please glasajte na www.disneychannel.de. (hannah montanna, be a star) za Klaru. Niko bre ne prica nista o mom glasanju, a meni je tako VAZNO!!!:![]()

Place mi se kad god otvorim ovu temu... Ukinuli ste YT veceri, nema pola ekipe, nivo inteligencije u postovima je na nivou cetvorogodisnjeg deteta...
Tuga, al bas prava tuga...

Покушавам да научим лекцију оз физике...
Код тебе?

Хех,завидим ти...
Ево песме на коју ме Павле подсети данас:
![]()

Реклес,шта студираш?

Joooj ljudi, videh u izlogu knjižera "Dečak iz vode - monografija Milana Mladenovića". Ja krenula da vrištim, kao budala, u sred Zmaj Jovine. O_o Majka me gleda začuđeno i pita šta mi je. Ja joj kažem plava knjiga na vrhu, "Dečak iz vode", a ona ladno: "Pih, Milan Mladenović, ludak... to nećeš kupiti..." O_o Ima da je kupim makar mi to bilo poslednje! -.-
![]()

Pravo. A koje si ti godiste?
Majka me gleda začuđeno i pita šta mi je. Ja joj kažem plava knjiga na vrhu, "Dečak iz vode", a ona ladno: "Pih, Milan Mladenović, ludak... to nećeš kupiti..."

Jako sam srecna!!! Drugarica me je nazvala njenom Novosodjankom... Joj... Jako sam bila srecna..