Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Place mi se kad god otvorim ovu temu... Ukinuli ste YT veceri, nema pola ekipe, nivo inteligencije u postovima je na nivou cetvorogodisnjeg deteta...

Anyways Carol pa mislili smo, posto smo oboje toliko patrijahalno nastrojeni i posto smo ponosni "pravi pravoslavni Srbi" i posto nikako ne podnosimo bilo sta sto nije srpsko da ozvanicimo nasu ljubav gde cu ja imati duznost kao pravi muz da nabacim kajlu i crni dzip i da otvorim kafic a ona da ostaje kuci, gleda rijaliti souove i da mi radja sinove na taj sveti dan kada je toliko srpskih sinova polozilo duse...

A Cvika i Alex, niste mi rekle da je ovako zaglibio potforum... Vidim ni kolega Nadrealista ne svraca vise u ove krajeve... Tuga, al bas prava tuga...

Place mi se kad god otvorim ovu temu... Ukinuli ste YT veceri, nema pola ekipe, nivo inteligencije u postovima je na nivou cetvorogodisnjeg deteta...

Anyways Carol pa mislili smo, posto smo oboje toliko patrijahalno nastrojeni i posto smo ponosni "pravi pravoslavni Srbi" i posto nikako ne podnosimo bilo sta sto nije srpsko da ozvanicimo nasu ljubav gde cu ja imati duznost kao pravi muz da nabacim kajlu i crni dzip i da otvorim kafic a ona da ostaje kuci, gleda rijaliti souove i da mi radja sinove na taj sveti dan kada je toliko srpskih sinova polozilo duse...

A Cvika i Alex, niste mi rekle da je ovako zaglibio potforum... Vidim ni kolega Nadrealista ne svraca vise u ove krajeve... Tuga, al bas prava tuga...

Luka. :(

Čo'ek ima obaveza, ne krstari već neko vreme.

Mada, i ja sve ređe zalazim ovde... baš zato što se ekipa raspala...

A ti Pajo, trebao bi na medeni mesec valjda posle venčanja. :D

Please glasajte na www.disneychannel.de. (hannah montanna, be a star) za Klaru. Niko bre ne prica nista o mom glasanju, a meni je tako VAZNO!!!::sad2:
:arrow:

Tuga, al bas prava tuga...

da,bukvalno u nivou cetvorogodisnjeg deteta.........:thumbdown: :whistling:

o Boze sta se ovde napravilo........:sad2:

Покушавам да научим лекцију оз физике...:(

Код тебе?

Jao, fizika, pricaj mi malo o tome. Muke sam mucio sa njom :lol:

Nista posebno, juce sam bio u trci zbog izbora i zbog nekih drugih obaveza.

Danas sam nosio gitaru na opravku, pa bio do fakulteta, pa morao da se vidim sa koleginicom i tako.

Uglavno, trka cio dan. I sad napokon sam se ispruzio na krevet i lap-top u krilo :)

Joooj ljudi, videh u izlogu knjižera "Dečak iz vode - monografija Milana Mladenovića". Ja krenula da vrištim, kao budala, u sred Zmaj Jovine. O_o Majka me gleda začuđeno i pita šta mi je. Ja joj kažem plava knjiga na vrhu, "Dečak iz vode", a ona ladno: "Pih, Milan Mladenović, ludak... to nećeš kupiti..." O_o Ima da je kupim makar mi to bilo poslednje! -.-

:heart:

Joooj ljudi, videh u izlogu knjižera "Dečak iz vode - monografija Milana Mladenovića". Ja krenula da vrištim, kao budala, u sred Zmaj Jovine. O_o Majka me gleda začuđeno i pita šta mi je. Ja joj kažem plava knjiga na vrhu, "Dečak iz vode", a ona ladno: "Pih, Milan Mladenović, ludak... to nećeš kupiti..." O_o Ima da je kupim makar mi to bilo poslednje! -.-

:heart:

A da ti je rekla ''kupi je'', ne bi je ni otvorila:lol:

Pravo. A koje si ti godiste?

'94.

Majka me gleda začuđeno i pita šta mi je. Ja joj kažem plava knjiga na vrhu, "Dečak iz vode", a ona ladno: "Pih, Milan Mladenović, ludak... to nećeš kupiti..."

Извини,Наташа,али које мишљење.(И кад би моја мама ово рекла ја бих исто реаговала,мада њена ствар.):)

И опет Идоли:

:heart::heart::D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back