emagnr
Primećen član
- Poruka
- 996
ccc.....nemoj da dobijes upalu mozga............mene kewa pusta vani tek 1h nakon susenja kose.....
![]()
pa...kad sam bila nervozna kao
.....upala mozga se valjda dobija preko virusa ili bakterija...ne brinem se jaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ccc.....nemoj da dobijes upalu mozga............mene kewa pusta vani tek 1h nakon susenja kose.....
![]()
.....upala mozga se valjda dobija preko virusa ili bakterija...ne brinem se japa...kad sam bila nervozna kao.....upala mozga se valjda dobija preko virusa ili bakterija...ne brinem se ja
![]()

msm...da ako dobro ne osusis dio oko malog mozga moze se dabiti upala mozga....a da i preku virusa....meningitis(koji ovih dana luta po skolama).....ufff...kako sam pametna....
![]()

msm...da ako dobro ne osusis dio oko malog mozga moze se dabiti upala mozga....a da i preku virusa....meningitis(koji ovih dana luta po skolama).....ufff...kako sam pametna....
![]()
....ja sam pametnija

a sta ako nema mozak pa dobije upalu vakuma![]()
.....moguce...
Aha... jeste meningitis(zapaljenje mozdanih opni).....to sam ucila prosle godine u skoli....ja sam pametnija
![]()

.....u ebote sto smo obe pametne.....svaka cast tatama sto nas ovako pametne napravise.....
.....moguce...
...nisi........u ebote sto smo obe pametne.....svaka cast tatama sto nas ovako pametne napravise.....
![]()

ma da da dasad ispada da sam ja glup
pa i to neko mora da bude![]()

Evo i jadodjoh bio sam i do marketa
sa mokrom kosom
jadna tvoja kosa ....i moja
Kada završim to što imam da završim kroz deset dana,ima da se urnišem od alkohola samo taako.
Onda ću da zapalim za Kopaonik da skijam i bahanališem i uživam u ostalim zimskim čarolijama.
Ako neka forumašica ima želju da mi se pridruži neka pošalje svoje fotografije (anfas,profil i cela figura),zajedno sa kratkom biografijom i rezultatima analize krvi na pp.
btw,čuo sam se s Anđelom ( to govorim onima koji se pitaju gde je,videh da joj je pun profil poruka).
Naravno - dobro veće.

Kada završim to što imam da završim kroz deset dana,ima da se urnišem od alkohola samo taako.
Onda ću da zapalim za Kopaonik da skijam i bahanališem i uživam u ostalim zimskim čarolijama.
Ako neka forumašica ima želju da mi se pridruži neka pošalje svoje fotografije (anfas,profil i cela figura),zajedno sa kratkom biografijom i rezultatima analize krvi na pp.
btw,čuo sam se s Anđelom ( to govorim onima koji se pitaju gde je,videh da joj je pun profil poruka).
Naravno - dobro veće.

jadne vase glave....(da ne kazem mozgovi,jer nismo sigurni da'l ih imate...jadna tvoja kosa ....i moja
![]()
)i ja cekam 31.12

Ko ce da se bode iglama zbog tebe![]()

-uzivaj
-ljepo ljepo
-ew odma saljem....
-hvala na obavjestenju
-Dr.Vece...![]()
Ууу, могу ја?
Осим ако тада не буде фак парти који организујемо нас пар форумера.Ја сам добровољни давалац крви, подразумева се да сам здрава.![]()

jadne vase glave....(da ne kazem mozgovi,jer nismo sigurni da'l ih imate...)
e datumi koje jedva cejkam:
26.12.--->GOTOVA SKOLA...
28.12---->KONCERT GODINE (van gogh,hladno pivo i bajaga)
31.12---->DOCEK NOVE GODINE
01.01.--->NASTAVAK SLAVLJA
03.01.--->PARTY KOD MENE....
![]()

sreca pa necu da pijem ...mozda koju litru necu vise

sreca pa necu da pijem ...mozda koju litru necu vise
....sram te bilo...