Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BUUUUUUURP! [Gromoglasan podrig krmka u ljudskom oblicju koji se upravo obilato nahasao gibanice jogurta i ajvara, za sve vas koji niste razumeli]...

Kako ste gospode, vidim gospon Luka se odrekao svoje uobicajene pristojnosti i poceo da izbacuje kojekakve ponude ovde po forumu... Eto sta "praznicni duh" radi od jednog arbiter elegantie... sramota...

BUUUUUUURP! [Gromoglasan podrig krmka u ljudskom oblicju koji se upravo obilato nahasao gibanice jogurta i ajvara, za sve vas koji niste razumeli]...

Kako ste gospode, vidim gospon Luka se odrekao svoje uobicajene pristojnosti i poceo da izbacuje kojekakve ponude ovde po forumu... Eto sta "praznicni duh" radi od jednog arbiter elegantie... sramota...

ufff...al zasmrdi......:P.....e el gibanica=pita:dontunderstand:

kako bi ja sad jeo giibanica
"dolje pica zivjela gibanica"

Da li si i ti izmerio ....koliko grama si se udebljao pre i posle vecere?:think::lol:

Možda svratim na brzaka. lol

- Levičar

Šta se ti sad femkaš? :P
btw,vidim stavio si fotke.
Sad samo trebaš da se opustiš i da čekaš da te forumašice rastrgnu. :smajlikojisezavalioudubokufoteljuizapaliocigarilos:

Smajliju fali jos casa whisky-ja on the rocs i postace ikona mog zivota, apsolutni totem uzivanja... As for the pics, mora se graditi reputejsn medju omladinom, pogotovo sad kad sam prevalio soma i po postova, i novopristigloj omladini ostavljam utisak veoma iskusnog forumasa...

Da li si i ti izmerio ....koliko grama si se udebljao pre i posle vecere?:think::lol:

Auh zaboravih formulu koju si mi rekla, samo znam da mi se vratna zila koci kolko sam se stuffovao, btw, kakav je ono bio trip u mom profilu???

Smajliju fali jos casa whisky-ja on the rocs i postace ikona mog zivota, apsolutni totem uzivanja... As for the pics, mora se graditi reputejsn medju omladinom, pogotovo sad kad sam prevalio soma i po postova, i novopristigloj omladini ostavljam utisak veoma iskusnog forumasa...

Auh zaboravih formulu koju si mi rekla, samo znam da mi se vratna zila koci kolko sam se stuffovao, btw, kakav je ono bio trip u mom profilu???

To se desava kad ja odem u :dash::eek::sad2:...pa posto kod kuce nije bilo nikoga da mu :evil:...ja na tebi:evil:

Smajliju fali jos casa whisky-ja on the rocs i postace ikona mog zivota, apsolutni totem uzivanja...

Sad htedoh da mu dodam jedan 12 godina star Chivas...ma može i bez leda. ; )

As for the pics, mora se graditi reputejsn medju omladinom, pogotovo sad kad sam prevalio soma i po postova, i novopristigloj omladini ostavljam utisak veoma iskusnog forumasa...

Ja sam svoje maknuo.Razmišljam o tome da pređem na neki mpeg.format :cool: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back