Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ma ne pitaj ne nista...sad sam sa kosarke
slusaj, izadjem ja u LOV sa ovima iz benda i mi nesto okrenemo pricu kao kakav bi trebao da bude taj vokal...i odvali basista "ma samo nek je neka dobra riba, za ostalo cemo lako"...ja reko "za*ebavas li me??!", on veli "ne ja"...i sa njim se slozi i ostatak ekipe!
I onda sam ih sve poslala u pm i rekla im da sviraju bez ritam sekcije...na to ce ovaj "a neeeemoj, bojana, beeez meeeene, dje cemo nac bubnjara?"...e ne zanima me
onda sam otisla na kosarku i evo me odje sad...

ma ne pitaj ne nista...sad sam sa kosarke
slusaj, izadjem ja u LOV sa ovima iz benda i mi nesto okrenemo pricu kao kakav bi trebao da bude taj vokal...i odvali basista "ma samo nek je neka dobra riba, za ostalo cemo lako"...ja reko "za*ebavas li me??!", on veli "ne ja"...i sa njim se slozi i ostatak ekipe!
I onda sam ih sve poslala u pm i rekla im da sviraju bez ritam sekcije...na to ce ovaj "a neeeemoj, bojana, beeez meeeene, dje cemo nac bubnjara?"...e ne zanima me
onda sam otisla na kosarku i evo me odje sad...

Zezas se?

Neka si tako postupila, ako ista imaju u glavu, doci ce im iz dupeta u glavu. I ja sam musko, isto kao i oni, ali nije sve u tome da je neko dobra riba.

Zbog ovakvih stvari sam ja malo skeptican oko formiranja benda.

Zezas se?

Neka si tako postupila, ako ista imaju u glavu, doci ce im iz dupeta u glavu. I ja sam musko, isto kao i oni, ali nije sve u tome da je neko dobra riba.

Zbog ovakvih stvari sam ja malo skeptican oko formiranja benda.

a znas kako me nervirju...tebra, ili cemo kvalitetno da radimo, ili cemo da se kurvamo!

nemoze se odma naci ...za koji dan ce naletjeti neko ko ima talenta samo treba strpljenja;)

ma ne zanima me, ja vise nijesam clan tog benda

iz dva razloga
1 jer tako i ja radim
2 jer ne smijem protiv tebe :lol:

tako je:cool:
j.bt kakav si poltron:lol:
Nemoj da se nerviras, pusti ih. Pocece i oni da misle glavom, a ne onom rabotom.

:lol:
a kralju...
a znas sto je najgore...sto svi gledaju kako ce da se ,,,ovajde,,,...i sad im je palo na pamet da nadju nesto zajednicko...to su mi i rekli danas...uzas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back