CAMARO SS
Domaćin
- Poruka
- 4.439
pozz ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi u lov?![]()
znaci nista od ulova
ma ne pitaj ne nista...sad sam sa kosarke
slusaj, izadjem ja u LOV sa ovima iz benda i mi nesto okrenemo pricu kao kakav bi trebao da bude taj vokal...i odvali basista "ma samo nek je neka dobra riba, za ostalo cemo lako"...ja reko "za*ebavas li me??!", on veli "ne ja"...i sa njim se slozi i ostatak ekipe!
I onda sam ih sve poslala u pm i rekla im da sviraju bez ritam sekcije...na to ce ovaj "a neeeemoj, bojana, beeez meeeene, dje cemo nac bubnjara?"...e ne zanima me
onda sam otisla na kosarku i evo me odje sad...
pozz mrviceciao boce, sat ima?????
nemoze se odma naci ...za koji dan ce naletjeti neko ko ima talenta samo treba strpljenjanista...
Kako se samo uvuklo u glavu. :shock:
Zezas se?
Neka si tako postupila, ako ista imaju u glavu, doci ce im iz dupeta u glavu. I ja sam musko, isto kao i oni, ali nije sve u tome da je neko dobra riba.
Zbog ovakvih stvari sam ja malo skeptican oko formiranja benda.
nemoze se odma naci ...za koji dan ce naletjeti neko ko ima talenta samo treba strpljenja![]()
a znas kako me nervirju...tebra, ili cemo kvalitetno da radimo, ili cemo da se kurvamo!
ma znala sam da ces me podrzati![]()

a znas kako me nervirju...tebra, ili cemo kvalitetno da radimo, ili cemo da se kurvamo!
iz dva razloga
1 jer tako i ja radim
2 jer ne smijem protiv tebe![]()

iz dva razloga
1 jer tako i ja radim
2 jer ne smijem protiv tebe![]()

Nemoj da se nerviras, pusti ih. Pocece i oni da misle glavom, a ne onom rabotom.

a kralju...
a znas sto je najgore...sto svi gledaju kako ce da se ,,,ovajde,,,...i sad im je palo na pamet da nadju nesto zajednicko...to su mi i rekli danas...uzas!

Ma jasno je meni sve to, nijesam se ja juce rodio![]()
aha
ocu da se svadjam sa tobom