Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da hocu
ne znam vise koga da pitam za savet
normalno svi mi razlicito kazu
samo cu jos da pricam s tatom i videcu
nervira me sva ta neizvesnist i zbunjenost...
al bih stavrno volela da idem u gimn.
a plus mi se svidja jedan decko iz gimnazije
necu da to utice na moju odluku
mada sam jos pre toga razmisljala o prebacivanju

Пребаци се ако ти је тешко, не чекај да упрскаш прву годину, као мој друг.....:neutral:

cuh,nema sanse.............znaci nema sanse...........dobro u stvari zavisi od mesta do mesta............ti sad spominjes Sremske Karlovce,pa normalno da je tamo najteze tamo idi stvarno samo genijalci,sta kad se to i ocekuje od prve gimnazije u Srbiji............ali bg ne da ima jake i veoma veoma teske gimnazije..............qq :mrgreen:
provereno znam

pa znas sta onda,ako stvarno nameravas da nastavis dalje i znas da ces sigurno da zavrsis i fax jer bez njega nemas nista (cak iako nisi u gimn) onda ti toplo preporucujem gimnaziju ,ja sam inace u Zemunskoj gimnaziji poznatijoj kao elitna gimnazija sto nema veze sa vezom,mogu da ti garantujem da ima ludaka ali vecina su super profani........i tako ti je u svakoj skoli,ne samo gimnazijama,imas dobrih i losih sve zavisi kod koga zapadnes........:mrgreen:

al mnogo je glupo sto bih ja htela obe skole
i obe mi se mnogo svidjaju
znaci....ovo mi se prvi put desava
a u zadnje vreme sam mnogo neodlucna

nije meni tesko ovamo
ja cu u svakom slucaju da ucim
al drustvo mi se nimalo ne svidja ovamo
to ima mnogo veliki uticaj na moju odluku nazalost

Мени је друштво у Осмој Београдској Гимназији ужас.....:dash::dash:
Ал мени је иначе већина данашње омладине ужас.....:roll:

Како ти мислиш да ваља тако ради.....:heart:

ВРХ СЛИКА!!!
:super::super::klap::klap::klap::klap::super::super::rotf::rotf::rotf::rotf:

palata-pravde-grafit-v.jpg

haha:lol:
ne, nijesi mi pricao...

Bio sam tad na neko takmicenje u BG, a prije takmicenja smo svratili u zooloski vrt, i jedan moj drug iz osnovne sto je trenirao sa mnom kupio dva hrcka i kad smo dosli u halu gdje je bilo takmicenje, negdje na parket mu onaj kavez slucajno pao, otvorio se, i samo vidis scenu hrcci trce po borilistima. Pa je pocelo jedno 10-tak sudija da trci za njima :lol:

Neka to no jedan od 100 kila dokopao peskir, trk za hrckom, pa se bukvalno bacio da ga uhvati. Hrcak mu pobjeze, a on se razbio kao niko :lol:

Mozes zamislit cirkus, a jedno 1000 ljudi je plakalo od smijeha :lol:

Bio sam tad na neko takmicenje u BG, a prije takmicenja smo svratili u zooloski vrt, i jedan moj drug iz osnovne sto je trenirao sa mnom kupio dva hrcka i kad smo dosli u halu gdje je bilo takmicenje, negdje na parket mu onaj kavez slucajno pao, otvorio se, i samo vidis scenu hrcci trce po borilistima. Pa je pocelo jedno 10-tak sudija da trci za njima :lol:

Neka to no jedan od 100 kila dokopao peskir, trk za hrckom, pa se bukvalno bacio da ga uhvati. Hrcak mu pobjeze, a on se razbio kao niko :lol:

Mozes zamislit cirkus, a jedno 1000 ljudi je plakalo od smijeha :lol:

buhahahahahahahaha:hahaha::hahaha:
koja scena!!! ..qq...koji kraljevi
tebra tvoj zivot je zanimljiv...ko spanska serija:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back