Pub "Tinejdzeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

...........ma ewo malo svratila............i svadjam se s TV programima..:lol:........neshto namjestala pa mi se sve pomjesalo.........Sad po dva puta imam one seljacke programe(svet plus,bn,vikom,dmsat.............:roll:)............Kod tebe!?

@natasha................ufffffff..........mene takve poruke uzasno nerviraju..........ja to nikad ne vracam..........i ispada da cu biti nesretna............:roll:.....pihh

...........ma ewo malo svratila............i svadjam se s TV programima..:lol:........neshto namjestala pa mi se sve pomjesalo.........Sad po dva puta imam one seljacke programe(svet plus,bn,vikom,dmsat.............:roll:)............Kod tebe!?

@natasha................ufffffff..........mene takve poruke uzasno nerviraju..........ja to nikad ne vracam..........i ispada da cu biti nesretna............:roll:.....pihh

znam to se i meni desavalo ali sada je ok shvatila sam fintu...pa ima po nesto zanimljivo inace sve je relativno ;)

E to! Uvek ih iskuliram!

Najbolje je bila ona poruka tipa: ''Poshalji ovo na 10 brojeva i Telenor ce ti dopuniti rachun sa 200 dinara povodom rodjendana JAT-a.'' :rotf: I svi su slali... glupi ljudi...

Elena, pa BiH i ima reativno siromashan TV program... ajde dobri su RTRS, OBN i FTV. I to je to... a Vikom i slichni... pa patos, patos... :dash: :rotf:

Sreca pa imate dobar signal za HRT 1 i 2 i RTL.

uuuuuuuuuu.............biologija...........odma mi se smuci zivot.................Nekad mi je bio interesantan predemet..........sad se samo tako smaram.....................................................:dash:................Jaooooo......i ja trebam shtrebati...........ali mi se ne da....................:whistling:

uh i ja je mrzim ali sutra ce da me pita i ne nameravam da dobijem 2 a sad mi se spava tako da cu se lepo provesti:sad2:

E to! Uvek ih iskuliram!

Najbolje je bila ona poruka tipa: ''Poshalji ovo na 10 brojeva i Telenor ce ti dopuniti rachun sa 200 dinara povodom rodjendana JAT-a.'' :rotf: I svi su slali... glupi ljudi...

Elena, pa BiH i ima reativno siromashan TV program... ajde dobri su RTRS, OBN i FTV. I to je to... a Vikom i slichni... pa patos, patos... :dash: :rotf:

Sreca pa imate dobar signal za HRT 1 i 2 i RTL.

..........Imam kablovsku............pa imam i programe srbijanske,hrvatske...pa dalje ne znam ni sama......Al to mi se pogubilo pa sad one dooooooosadne imam po nekoliko puta.........:roll:............Inache mi je na tv-u.......vjecito ukljucen RTLhr:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back