Pub "Tinejdzeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma procitam jednom i idem da spavam mrzi me da razbijam glavu o ono sto me ne zanima

A shta učiš? S obzirom da si '94 godište mislim da obrađujsš isto gradivo kao i ja pa je to ili koža ili mišići i kosti... ja sam oboje po jednom prochitala, odgovarala i kraj... lako je da lakshe ne može biti... jedino treba vremena za pamćenje pršljenova kičme i eventualno mišića tela ali to je 10ak minuta...

............i ja bih htjela velikog brata........al shta ces...........:(...............I pricham sama sa sobom...............:mrgreen:

Ja imam velikog brata... mnooogo velikog brata... ;pppp

A on ima mladju sestru... jelete, mene...

Ali opet pričamo sami sa sobom...

XXX puta mi se desi da idem sama ulicom i pričam sa zamišljenim ilikom ili sama sa sobom i da me ljudi sretnu... pa se polovina krsti, neki se smeju ali navikli su već... dobro, to nije stvar samoće već neki drugi problem ali ajd... :mrgreen:

Vidim Andjelija i Marko su razgovarali o imenima... čuj nije bitno ime... pa bitno je!

Mene drugarica od milja zove Šatana... pa je iz toga ispalo Tašana pa tašna. :dash:

A druga me zove Nataći. Mislim užas... :roll: Zove me tako jer me je njen brat tako nazvao... brat po 15om kolenu... :dash:

I sad unakaziše moje tako lepo ime. :'(

:cao: Elena. (:

Ja imam velikog brata... mnooogo velikog brata... ;pppp

A on ima mladju sestru... jelete, mene...

Ali opet pričamo sami sa sobom...

XXX puta mi se desi da idem sama ulicom i pričam sa zamišljenim ilikom ili sama sa sobom i da me ljudi sretnu... pa se polovina krsti, neki se smeju ali navikli su već... dobro, to nije stvar samoće već neki drugi problem ali ajd... :mrgreen:

ili slusas muziku i zmisljas da si na nekom koncertu......skroz skrenuli

Vidim Andjelija i Marko su razgovarali o imenima... čuj nije bitno ime... pa bitno je!

Mene drugarica od milja zove Šatana... pa je iz toga ispalo Tašana pa tašna. :dash:

A druga me zove Nataći. Mislim užas... :roll: Zove me tako jer me je njen brat tako nazvao... brat po 15om kolenu... :dash:

I sad unakaziše moje tako lepo ime. :'(

:cao: Elena. (:

mene zovu lexi...ko neku djukelu......cvika ti je htela dati ime jednoj djukeli..mislim koja uvreda:roll:

ili slusas muziku i zmisljas da si na nekom koncertu......skroz skrenuli

Jok, ne slušam muziku dok sam na ulici. Seljački mi je da odvrnem muziku na telefonu pa da svi oko mene moraju da slušaju ono što ja želim... a slušalice ne nosim... jedno vreme sam ih stalno nosila ali jako oštećuju slih... a i ja ne čujem kad ne želim da čujem... :mrgreen:

Tako sam ja imala jednu anegdotu... imali smo sistemacki prošle godine i sad mene medicinska sestra izmerila, izvagala... blablabla... i pregleda me doktorica... pita mene žena:
-Nataša jel čuješ dobro?
-Molim?
-Jel čuješ dobro?
-Ah da, čujem, čujem...

:dash:

A ustvari smo mi bile u učionici ofc u donjem vešu, a napolju je bila cela kompanije klošara i tračara iz moje škole... i ja gledam u njih, a ne slušam šta zena priča...

Najbolje bilo kada je trazila da skinem brus, a ja njoj kažem da se napolju vidi sve... mene žena ubedjuje u suprotno, a ja da bih joj dokazala mahnem onima tamo i oni mi vrate oprozdrav... ona opet kaže da se ništa ne vidi... i pita ova moja drugarica da nam kažu koja kakve boje brus ima... i kreće Miloš:
-Nataša maslinasto zeleni, Anja beli, Milena neki šareni, Marina roze... :dash:

Haha, džukela... Šta fali Lexi za nadimak... Ali Tašana je najbolje... :hahaha:

Poslednja izmena:
Jok, ne slušam muziku dok sam na ulici. Seljački mi je da odvrnem muziku na telefonu pa da svi oko mene moraju da slušaju ono što ja želim... a slušalice ne nosim... jedno vreme sam ih stalno nosila ali jako oštećuju slih... a i ja ne čujem kad ne želim da čujem... :mrgreen:

Tako sam ja imala jednu anegdotu... imali smo sistemacki prošle godine i sad mene medicinska sestra izmerila, izvagala... blablabla... i pregleda me doktorica... pita mene žena:
-Nataša jel čuješ dobro?
-Molim?
-Jel čuješ dobro?
-Ah da, čujem, čujem...

:dash:

A ustvari smo mi bile u učionici ofc u donjem vešu, a napolju je bila cela kompanije klošara i tračara iz moje škole... i ja gledam u njih, a ne slušam šta zena priča...

Najbolje bilo kada je trazila da skinem brus, a ja njoj kažem da se napolju vidi sve... mene žena ubedjuje u suprotno, a ja da bih joj dokazala mahnem onima tamo i oni mi vrate oprozdrav... ona opet kaže da se ništa ne vidi... i pita ova moja drugarica da nam kažu koja kakve boje brus ima... i kreće Miloš:
-Nataša maslinasto zeleni, Anja beli, Milena neki šareni, Marina roze... :dash:

Haha, džukela... Šta fali Lexi za nadimak... Ali Tašana je najbolje... :hahaha:
:brus:jel bilo:hahaha: to je naj gore kad ti neka medicinska sestra kaze skidaj grudnjak a na prozoru vise decki

Ti-nisi-normalan. Shta drugo reci?

Sad sam zaglavila na fejsbuku... grr... mah mah.

Znam da nisam ali sta sad jeb'ga...

Nego verujte mi kad vi kazem, bio sinoc u bridzu sa kumom i naj ortakom, i ovaj drugi odvrnuo upaljac tako da mu je plamen bar 15cm, onda jurili i spaljivali bubasvabe, tolko nam je bilo nenormalno dobro, sve dok nas nisu isterali iz puba!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back