Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
e ova windz of changez je skroz ono... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
).........onaj Vukasin...........ma procitam jednom i idem da spavam mrzi me da razbijam glavu o ono sto me ne zanima
ne pricham sam sa sobom, a hteo bih da imam sestru![]()
...............I pricham sama sa sobom...............
e ova windz of changez je skroz ono...![]()
............i ja bih htjela velikog brata........al shta ces..........................I pricham sama sa sobom...............
![]()
............i ja bih htjela velikog brata........al shta ces..........................I pricham sama sa sobom...............
![]()

XXX puta mi se desi da idem sama ulicom i pričam sa zamišljenim ilikom ili sama sa sobom i da me ljudi sretnu... pa se polovina krsti, neki se smeju ali navikli su već... dobro, to nije stvar samoće već neki drugi problem ali ajd...![]()

(da iskoristim ovaj novi smajli......uffff.........kako funkcionishe).......

Elena. (:Ja imam velikog brata... mnooogo velikog brata... ;pppp
A on ima mladju sestru... jelete, mene...
Ali opet pričamo sami sa sobom...
XXX puta mi se desi da idem sama ulicom i pričam sa zamišljenim ilikom ili sama sa sobom i da me ljudi sretnu... pa se polovina krsti, neki se smeju ali navikli su već... dobro, to nije stvar samoće već neki drugi problem ali ajd...![]()
Vidim Andjelija i Marko su razgovarali o imenima... čuj nije bitno ime... pa bitno je!
Mene drugarica od milja zove Šatana... pa je iz toga ispalo Tašana pa tašna.
A druga me zove Nataći. Mislim užas...Zove me tako jer me je njen brat tako nazvao... brat po 15om kolenu...
I sad unakaziše moje tako lepo ime. :'(
Elena. (:
ili slusas muziku i zmisljas da si na nekom koncertu......skroz skrenuli

Jok, ne slušam muziku dok sam na ulici. Seljački mi je da odvrnem muziku na telefonu pa da svi oko mene moraju da slušaju ono što ja želim... a slušalice ne nosim... jedno vreme sam ih stalno nosila ali jako oštećuju slih... a i ja ne čujem kad ne želim da čujem...
Tako sam ja imala jednu anegdotu... imali smo sistemacki prošle godine i sad mene medicinska sestra izmerila, izvagala... blablabla... i pregleda me doktorica... pita mene žena:
-Nataša jel čuješ dobro?
-Molim?
-Jel čuješ dobro?
-Ah da, čujem, čujem...
A ustvari smo mi bile u učionici ofc u donjem vešu, a napolju je bila cela kompanije klošara i tračara iz moje škole... i ja gledam u njih, a ne slušam šta zena priča...
Najbolje bilo kada je trazila da skinem brus, a ja njoj kažem da se napolju vidi sve... mene žena ubedjuje u suprotno, a ja da bih joj dokazala mahnem onima tamo i oni mi vrate oprozdrav... ona opet kaže da se ništa ne vidi... i pita ova moja drugarica da nam kažu koja kakve boje brus ima... i kreće Miloš:
-Nataša maslinasto zeleni, Anja beli, Milena neki šareni, Marina roze...
Haha, džukela... Šta fali Lexi za nadimak... Ali Tašana je najbolje...![]()
jel bilo
to je naj gore kad ti neka medicinska sestra kaze skidaj grudnjak a na prozoru vise deckiPa to. Užas! O.o
Svadjala sam se sa ženom jer nisam htela... XD
E odoh da čitam neku knjigu... samo dsa odaberem šta ću pa u krpe... mah mah...

Dobro vece, evo ja iz pravog puba u virtuelni, nego znate sta nama ovde fali, nije to ni razgovor ni nista, fale nam bubasvabe, bez njih pub nije pub...

Ti-nisi-normalan. Shta drugo reci?
Sad sam zaglavila na fejsbuku... grr... mah mah.

Evo mene ima, nego ces mi kazes ime, malo mi je bezveze da te zovem felipe...