Pub "Tinejdzeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma da nekom ludackom srecom odlozila nam kont iz biosa za koji nisam ni znao, iz fizike je opet ludackom srecom odlozila ispitivanje za koje nisam imao pojma, na srpskom sam se ustekao i nisam pravio sranja posto je ispitivala najnemirnije a na muzickom sam dobio 5 na necemu sto sam ucio pre 5 i po meseci...

LUDILO!

..pa skoro godinu, nisam bas aktivna i ne planiram nista ozbiljno, ali je super rekreacija i zabavno je, a ti, da li se bavis nekim sportom?

tenis je extra, ja sam pre trenirao...

Sto se sportova tice odrzavam kondiciju trcanjem, rolerima i vezbama, ali ne treniram nista jer me nervira mentalitet 99% trenera, u sustini popickarao sam se sa svakim trenerom koga sam imao, a trenirao sam mnooogo stvari... Ali sport iz kog stvarno CEPAM, i iz kog jos moram da upoznam nekoga ko bi mi bio dostojan parnjak (ovo stvarno nije puvanje, nego je ozbiljno tako) je skijanje... U skijanju sam neprejebiv...

tenis je extra, ja sam pre trenirao...

Sto se sportova tice odrzavam kondiciju trcanjem, rolerima i vezbama, ali ne treniram nista jer me nervira mentalitet 99% trenera, u sustini popickarao sam se sa svakim trenerom koga sam imao, a trenirao sam mnooogo stvari... Ali sport iz kog stvarno CEPAM, i iz kog jos moram da upoznam nekoga ko bi mi bio dostojan parnjak (ovo stvarno nije puvanje, nego je ozbiljno tako) je skijanje... U skijanju sam neprejebiv...

to je super:p

Skakljivo pitanje...

Doskora sam bio pasionirani komunist, apsolutni utopista...

Onda sam se duboko razocarao u kompletan ljudski rod i ideologija mi je pala u vodu...

Sada bih se okarakterisao kao socijaldemokrata (iako je isti taj pojam vec uklopljen u pojam komunizma)...

Tako da sada prolazim kroz ideolosku krizu, ali ako svet moze da prezivi onu spoljasnju ekonomsku i mnoge druge i kojima je sad mogu i ja jednu unutarnju...

Skakljivo pitanje...

Doskora sam bio pasionirani komunist, apsolutni utopista...

Onda sam se duboko razocarao u kompletan ljudski rod i ideologija mi je pala u vodu...

Sada bih se okarakterisao kao socijaldemokrata (iako je isti taj pojam vec uklopljen u pojam komunizma)...

Tako da sada prolazim kroz ideolosku krizu, ali ako svet moze da prezivi onu spoljasnju ekonomsku i mnoge druge i kojima je sad mogu i ja jednu unutarnju...

he he, zanimljivo:p:lol:

Jok, kao sto cifre na kraju imena kazu, imam jos 2 godine do punoletstva...

ALI

Smatram da trenutno u Srbiji ne postoji ni jedan politicki sposoban covek (a kamoli cela stranka) tako da sto se ideologije tice da jesam opredeljen, ali sto se Srbije tice ODBIJAM da kao toliki moji sunarodnici glasam za manje zlo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back