turbo_ajvar
Ističe se
- Poruka
- 2.818
ali da se ne lažemo... moje stripere voli veći deo ženske populacije na ovom forumu, možda i najveći deo xD 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali da se ne lažemo... moje stripere voli veći deo ženske populacije na ovom forumu, možda i najveći deo xD![]()

e pa za to nisam znala.....![]()

e, sad znaš
prevrtiš malo ovu temu i videćeš mnoštvo lepših muškaraca od masse![]()
Mah mah.
O čemu ti pričaš devojko?
Ja ne moguda slušam muziku, brat spava iza mene pa bih ga probudila...![]()

reckless zasto cutis?

Ajvare, prelepo...
Neka moja dela (al' sam amater):
![]()
![]()
![]()
Na slikama je Perućko jezero, Tara.
btw, massa ne svadjam se ja sa tobom.... samo sam te zamolila da ne pričamo o formuli i njohovim vozačima... jer je meni muka kad pomislim na formulu...![]()
.....malo sam prolupala...........(ti mene zezas...ili ne znash tko san :???![]()
alo ljudi sta se radi?![]()
Ajvare, prelepo...
Neka moja dela (al' sam amater):
![]()
![]()
![]()
Na slikama je Perućko jezero, Tara.
btw, massa ne svadjam se ja sa tobom.... samo sam te zamolila da ne pričamo o formuli i njohovim vozačima... jer je meni muka kad pomislim na formulu...![]()

ok izvini
a zasto toliko mrzis?
cao nista,a kod tebe?
Mrzim taj zvuk, mrzim automobile, mrzim takve debilne sportove... ako se to i može nazvati sportom...
Ma znaš šta, piši, postavljaj slike, radi šta hoćeš, svakako ne mogu da ti zabranim, ali ako već postavljaš slike koristi spoiler opciju. Hvala.
Tetka mah mah.

jao a mene zvuk ocarava
p.s.jesi meni rekla da sam tetka?

Ne. Alexandra T.P. je tetka... Prethodni nick joj je bio Tetka Persa pa to tetka ostao...
Haha... vićš kako ja znam da odeberem lokaciju...
Upravo sam gledala slike iz Kijeva... ali nema nišeg lepog, kad i nismo imali neki program... mogla bih da vam pokažem jedino u kakvom smo skrnavom smeshtaju bili i možda još dve slike koje na nešto liče...
Brat je napravio gomilu prelepih slika u Sloveniji, Austriji i Turskoj ali to nisu moja dela... :'(
A i moj burazer je svijet proputovao: sve zemlje ex-yu, Madjarska, Austrija, Slovacka, Njemacka Italija, Turska, Libija, Malta, Kipar, Grcka, Albanija, Bugarska, Rumunija.
A ja Crna Gora, Srbija, Dubrovnik i to je to![]()