***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
ne znam stvarno
najvise volim slike...sta ti mislis??
sta onako mnogo volis osim konja?
Lolz....ma ne znam...uostalom swe shto mnogo wolim to su ziwotinjice...wolim odbojku...i tako...ajde da tracharimo
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam stvarno
najvise volim slike...sta ti mislis??
sta onako mnogo volis osim konja?
?Lolz....ma ne znam...uostalom swe shto mnogo wolim to su ziwotinjice...wolim odbojku...i tako...ajde da tracharimo?
[/URL][/IMG]![]()

ajde ako hoces.......lol

Upadoh u klasicni girl talk
Sta radite?
Dakle...shta si swe chudno danas widela?Kako se ljudi oblache?Da li se danas neko koga znash obukao bzvz,ruzno???lol![]()
Upadoh u klasicni girl talk
Sta radite?

...mi ma ewo prichamo...a ti shta radish?kao sto vidis
ponovo sportisti........![]()

nisam primetila......
a ti?
kako ti je prosao dan?
Dakle...shta si swe chudno danas widela?Kako se ljudi oblache?Da li se danas neko koga znash obukao bzvz,ruzno???lol![]()
svako ima svoj stil, pa ono sto je meni "ruzno" nekom mozda nije
Da,da GIRL TALK...inache kao prwo Caos...mi ma ewo prichamo...a ti shta radish?

tracarimo.......
![]()
Ma onako ,swe je normalno...a dan???...paaaaaaa....hmmm...eehhh...pa glupo...kod nas duwaaaaaa vetarrrrr...brrrr....da se smrznesh!Nisam ni jahala....a otishla na hipodrom i tako......a tebi?
Cio dan ucio porodicno pravo, pa evo malo na net da ubijam vrijeme. Petak vece, a pada kisa![]()

....blah........ali zato wetar ceo dan duwa kao lud!Hamo,Pipa i ostala ekipa gdje ste!?![]()
uobicajeno.........ah da i postala sam masin fan (oficijalno)

Kod nas na swu srecu ne pada,mada su najawili za sutra....blah........ali zato wetar ceo dan duwa kao lud!
Tu smo,gde si ti?
..........kisan usran dan.......pa ne mogu vani.........