Pub "Tinejdzeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
veruj mi jesam..................
sto se tice dzentlmena luka je jedini...............

pa nism bash siguran kada posle toga mozesh izneti ovakav generalizovan zakljuchak

izvinjenje-prihvaceno......

imam sve te filmove.........
npr.mi nismo andjeli je toliko odvratan film da nemam reci......
svi domaci filmovi su puni nasija, ruznih reci i primitizma..............

mislim pogledaj varljivo leto '68 ili neki od filmova tog perioda pa da vidimo da li onaj post moze da drzi vodu!

gldala-100x i to je jedini film koji mi svidja.:)
jednostavno, ne podnosim ni partizanske filmove ni ove novije tipa mi nismo andjeli.....

Partizanski filmovi su propaganda tako da nemaju nekakvu umetnichku vrednost (sa izuzetkom "Otpisanih", ali ne zato shto imaju neku vrednost vetj zato shto je glumachka postava neprevazidjena), Shto se ovih sada filmova tiche ne postoji vishe kadar koji bi mogao da izvuche onakav kvalitet, drugim rechima glumci su u qrcu!

Partizanski filmovi su propaganda tako da nemaju nekakvu umetnichku vrednost (sa izuzetkom "Otpisanih", ali ne zato shto imaju neku vrednost vetj zato shto je glumachka postava neprevazidjena), Shto se ovih sada filmova tiche ne postoji vishe kadar koji bi mogao da izvuche onakav kvalitet, drugim rechima glumci su u qrcu!

Bogami Bitke na Neretvi nije.
Jaki glumci,i domaći i strani,
(Orson Vels,eeeej)
Za nešto što je pravljeno '69-e
sjajan ratni film.

meni uopsteno ratni filmovi stvaraju neku depresiju, podsecaju me na rat i tako...

Balkanski shpijun je fenomen, definitivno!

Sva motj jugoslovenskog filma u tom jednom remek-delu! Kada odjedared iz sladunjave komedije B produkcije prerasta u intenzivnu psiholoshku dramu prve klase, tu je skupljen sav genij reditelja i oslobodjen u vidu kreativne explozije!

I glumci su dali sve od sebe prosto ih je uzivanje gledati!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back