Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma znam ja sve to al više mi se svidjalo dok sam bio teen... nekako nisam prerastao tu fazu, niti ću, po svemu sudeći :(

Nego Fifty, ti si se beše družila sa onim Northom, on je jedno vreme blejao ovde? vi ste iz istog grada ako se ne varam? Gde je on, šta radi? Ja tad nisam bio nešto aktivan na forumu ali sam pratio njegove postove... i inače se pitam redovno šta je sa starim forumašima :D

Hej Black, poslednje sto znam o Northu je da je nasao zenu svog zivota, zivi sa njom i planira buducnost. Zavrsio faks, i radi. Trebalo bi da su zajedno u bgu. Na forumu ga nema vec par godina. Zna li neko sta je sa Recklessom i Snickersom?

Presao sam 20 godina tako da mislim da sam ispao iz te kategorije , ali evo ja sam uzeo bolovanje sad u firmi , i sad cekam avgust da odradim nesto na imanju koje sam dobijo za rad, inace iskljucio sam sve socijalne mreze xD
То са социјалним мрежама ти је паметно. Осим ако би то користио као средство да се информишеш око ствари које те интересују. Добио си ти имање, баш те брига. :mrgreen:

Ево устао пре сат времена. Некако се осећам исцрпљен. Доста висим на форуму, само летим. Идем данас да прошетам, полудећу ако још један дан останем кући. Иако је топло. Да сам тинејџер, летео бих свугде. :mrgreen:

Pa moze se reci da je jedna od kultnih amerckih sitkoma , radnja se odvija u kancelariji( kao sto se da zakljuciti iz naslova) , prica se uglavnom vrti oko sefa i jos par likova iz kancelarije i njhovim smicalicama na poslu i ljubavnim vezama :)
Сад сам бацио поглед преко гугл претраге. Хахахаха. Виђао сам на 9гаг-у делове из серије као меме, али нисам знао одакле је. Морам погледати.

Када градите у тишини, они не знају шта да нападну. Не пружите противницима шансу да нападну пре него што сте урадили нешто. Градите у тишини а онда их шокирајте својим резултатом.

Back