Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ćao drugari šta se radi?
Koristite li Doroslovčev losion za bubuljice?
Koristite li Doroslovčev losion za bubuljice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam ja sve to al više mi se svidjalo dok sam bio teen... nekako nisam prerastao tu fazu, niti ću, po svemu sudeći
Nego Fifty, ti si se beše družila sa onim Northom, on je jedno vreme blejao ovde? vi ste iz istog grada ako se ne varam? Gde je on, šta radi? Ja tad nisam bio nešto aktivan na forumu ali sam pratio njegove postove... i inače se pitam redovno šta je sa starim forumašima![]()
То са социјалним мрежама ти је паметно. Осим ако би то користио као средство да се информишеш око ствари које те интересују. Добио си ти имање, баш те брига.Presao sam 20 godina tako da mislim da sam ispao iz te kategorije , ali evo ja sam uzeo bolovanje sad u firmi , i sad cekam avgust da odradim nesto na imanju koje sam dobijo za rad, inace iskljucio sam sve socijalne mreze xD
Е, нисам гледао. О чему се конкретно ради? Има милијарду серија. Тренутне гледам оне старије. "Пријатељи". КидаJa sam od juce na bolovanju, tako da ne planiram nigde da idem duze vreme , sad krenuo da gledam The Office(preporucujem ako nisi gledao)![]()
U glavnim ulogama su Stiv Kerol , Dzena Fiser , Dzon Krasinski itd...Е, нисам гледао. О чему се конкретно ради? Има милијарду серија. Тренутне гледам оне старије. "Пријатељи". Кида![]()
Сад сам бацио поглед преко гугл претраге. Хахахаха. Виђао сам на 9гаг-у делове из серије као меме, али нисам знао одакле је. Морам погледати.Pa moze se reci da je jedna od kultnih amerckih sitkoma , radnja se odvija u kancelariji( kao sto se da zakljuciti iz naslova) , prica se uglavnom vrti oko sefa i jos par likova iz kancelarije i njhovim smicalicama na poslu i ljubavnim vezama![]()
А шта овако преферира? Који стил воли да носи? Типа имаш готичарке (пример) и знаш увек шта да бираш. А шта она преферира. Онда се може пронаћи нека идеја.danas bio sa jednom mladom rodjakom u sinsay... trazila misljenje sta da kupi