Redmond
Elita
- Poruka
- 18.486
Niceov koncept "nadcoveka" lepo objasnjen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niceov koncept "nadcoveka" lepo objasnjen
Konkretno vloguje, što znači da prikazuje svoj život ili isečke iz njega, putuje i radi rendom stvari. Ništa definisano al je najautentičniji u toj inače monotonoj sferi delanja. Lik je inače bio baš u nemaštini u mlađim godinama, i mnogo je snimao i radio da bi došao do ovog nivoa, mene oduševljava ta njegova mogućnost multitaskinga, da istovremeno voziš skejt, držiš kameru, pričaš i paziš na saobraćaj. Ja jednu od tih stvari jedva mogu normalno da radim 
Živi i uživaKonkretno vloguje, što znači da prikazuje svoj život ili isečke iz njega, putuje i radi rendom stvari. Ništa definisano al je najautentičniji u toj inače monotonoj sferi delanja. Lik je inače bio baš u nemaštini u mlađim godinama, i mnogo je snimao i radio da bi došao do ovog nivoa, mene oduševljava ta njegova mogućnost multitaskinga, da istovremeno voziš skejt, držiš kameru, pričaš i paziš na saobraćaj. Ja jednu od tih stvari jedva mogu normalno da radim
Pritom dobro montira klipove, pogotovo za nekog ko svaki dan izbacuje.
A čekaj kako je on vlogovanjem zaradio pare?
A čekaj kako je on vlogovanjem zaradio pare? Inače mene to ne fascinira, mene brate fascinira mustang wanted, to je lik kome skidam kapu i koji je pravi vloger.
Znači da mi je ovo samo jednom da osetim, ovo je sloboda majke mi. Sećam se kad sam ja leteo sa paraglajderom, tačno se osećaš kao da si Betmen, znači taj osećaj slobode niko ne može da ti objasni. Ali ovo je ipak druga liga sasvim, ovo je gledanje smrti u oči, jedan potez i gotov si. Ja sam ipak leteo sa instruktorom, nije to isto.

šta je šta?
to su neka moja osećanja, ponekad
"šta je šta?
to su neka moja osećanja, ponekad

hahah ozbiljno? pa eto vidiš kako su te pretrage nepouzdanePa sta mu je ovo sto vadi iz novcanika? Kad sam otisao na search google for this image izasao mi je natpis na spanskom "prestacu da te volim kad sundjer bob dobije vozacku dozvolu"

Ne, nemam fejshahah ozbiljno? pa eto vidiš kako su te pretrage nepouzdane
elem, što se tiče ovoga što vadi iz novčanika... ne prepoznaješ smajlija sa fb-a?![]()

Nego šta znači ovo "Vudemn"?
Internet ti je sad pravo mesto za objavljivanje bilo čega, sve što radim šljaka za portfolio, ako konkurišem za neki posao koji zahteva montažu ili video-editing ja imam šta da pokažem.Takođe, ako to uspešno izreklamiram, dokazujem da shvatam i osnove net advertajzinga što se takođe traži.
Radim i na zbirci poezije al to više jer želim da finiširam tu neku priču koju imam za njen pozadinski plan, no to je već druga stvar. Danas svako štampa i svako piše knjige, nije tu poenta. Ovo što radim radim jer gotivim i jer želim da stvaram, a davno sam prešao od tekstualnog ka vizuelnom, nudi više mogućnosti kad se ukombinuju
Znam samo da mi je palo na pamet dok sam sedeo na wc šolji, i rekoh, to je odgovarajući tag za moje radove xD Jednostavno, odgovara mi kombinacija slova, pritom je izvedeno iz jednog od nadimka.
https://www.instagram.com/p/BE-4116RJh0/
Ili jedan svežiji
Pogledajte prilog 408017