Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene malo smara, tačnije ne šljaka mi taj ton uvek. Wisecrack je za mene vrh vrhova, a i Nerdwriter1 je blizu toga, zapravo na sličnom modelu i ja pravim svoj sadržaj
Kad smo kod Nerdwritera, ovaj video mi je otvorio oči! Nisam se ranije uopšte uzbuđivao oko Caseya jer me nije zanimala ta vlog-varijanta, ali sada vidim koliko zaista truda lik ulaže, i koliko se cima oko nekih jednostavnih stvari

Živi i uživa :lol: Konkretno vloguje, što znači da prikazuje svoj život ili isečke iz njega, putuje i radi rendom stvari. Ništa definisano al je najautentičniji u toj inače monotonoj sferi delanja. Lik je inače bio baš u nemaštini u mlađim godinama, i mnogo je snimao i radio da bi došao do ovog nivoa, mene oduševljava ta njegova mogućnost multitaskinga, da istovremeno voziš skejt, držiš kameru, pričaš i paziš na saobraćaj. Ja jednu od tih stvari jedva mogu normalno da radim :mrgreen:
Pritom dobro montira klipove, pogotovo za nekog ko svaki dan izbacuje.

Živi i uživa :lol: Konkretno vloguje, što znači da prikazuje svoj život ili isečke iz njega, putuje i radi rendom stvari. Ništa definisano al je najautentičniji u toj inače monotonoj sferi delanja. Lik je inače bio baš u nemaštini u mlađim godinama, i mnogo je snimao i radio da bi došao do ovog nivoa, mene oduševljava ta njegova mogućnost multitaskinga, da istovremeno voziš skejt, držiš kameru, pričaš i paziš na saobraćaj. Ja jednu od tih stvari jedva mogu normalno da radim :mrgreen:
Pritom dobro montira klipove, pogotovo za nekog ko svaki dan izbacuje.

A čekaj kako je on vlogovanjem zaradio pare? Inače mene to ne fascinira, mene brate fascinira mustang wanted, to je lik kome skidam kapu i koji je pravi vloger.

Znači da mi je ovo samo jednom da osetim, ovo je sloboda majke mi. Sećam se kad sam ja leteo sa paraglajderom, tačno se osećaš kao da si Betmen, znači taj osećaj slobode niko ne može da ti objasni. Ali ovo je ipak druga liga sasvim, ovo je gledanje smrti u oči, jedan potez i gotov si. Ja sam ipak leteo sa instruktorom, nije to isto.

Poslednja izmena:
A čekaj kako je on vlogovanjem zaradio pare?

Najverovatnije od sponzorstva.
Mislim da je počeo da se probija kad mu je jedan video još pre tjuba postao viral, nešto u vezi sa iphoneom i eksplodirajućim baterijama, pa je napravio neku mešavinu gerila (anti)marketinga u vezi s tim. Posle je pravio s bratom i neke filmove, i onda se odlučio za YT kao medijum koji mu najviše šljaka.
Ovo mi je dojaja npr, dobio je sponzorstvo od Nikea za neki njihov slogan i on potrošio pare na putovanja, i time upravo i opravdao slogan

A čekaj kako je on vlogovanjem zaradio pare? Inače mene to ne fascinira, mene brate fascinira mustang wanted, to je lik kome skidam kapu i koji je pravi vloger.

Znači da mi je ovo samo jednom da osetim, ovo je sloboda majke mi. Sećam se kad sam ja leteo sa paraglajderom, tačno se osećaš kao da si Betmen, znači taj osećaj slobode niko ne može da ti objasni. Ali ovo je ipak druga liga sasvim, ovo je gledanje smrti u oči, jedan potez i gotov si. Ja sam ipak leteo sa instruktorom, nije to isto.

Tebe ne volim...

UvdlVFi.jpg

Uzmi brate piši neki roman, poeziju ili nešto za novine, šta će ti ovi blogovi, vlogovi, grafiti i slične stvari, samo uludo trošiš vreme veruj mi. Ja isto planiram da budem pisac i već pripremam prvu knjigu poezije, i stvaram plan za prvi roman. Znači zajebi ove žvrlj stvari i bavi se nečim konkretnim, ovi blogovi i vlogovi ničemu ne služe.

Internet ti je sad pravo mesto za objavljivanje bilo čega, sve što radim šljaka za portfolio, ako konkurišem za neki posao koji zahteva montažu ili video-editing ja imam šta da pokažem.Takođe, ako to uspešno izreklamiram, dokazujem da shvatam i osnove net advertajzinga što se takođe traži.
Radim i na zbirci poezije al to više jer želim da finiširam tu neku priču koju imam za njen pozadinski plan, no to je već druga stvar. Danas svako štampa i svako piše knjige, nije tu poenta. Ovo što radim radim jer gotivim i jer želim da stvaram, a davno sam prešao od tekstualnog ka vizuelnom, nudi više mogućnosti kad se ukombinuju

Nego šta znači ovo "Vudemn"?

Znam samo da mi je palo na pamet dok sam sedeo na wc šolji, i rekoh, to je odgovarajući tag za moje radove xD Jednostavno, odgovara mi kombinacija slova, pritom je izvedeno iz jednog od nadimka.
https://www.instagram.com/p/BE-4116RJh0/
Ili jedan svežiji
IMG_20161006_003557.jpg

Internet ti je sad pravo mesto za objavljivanje bilo čega, sve što radim šljaka za portfolio, ako konkurišem za neki posao koji zahteva montažu ili video-editing ja imam šta da pokažem.Takođe, ako to uspešno izreklamiram, dokazujem da shvatam i osnove net advertajzinga što se takođe traži.
Radim i na zbirci poezije al to više jer želim da finiširam tu neku priču koju imam za njen pozadinski plan, no to je već druga stvar. Danas svako štampa i svako piše knjige, nije tu poenta. Ovo što radim radim jer gotivim i jer želim da stvaram, a davno sam prešao od tekstualnog ka vizuelnom, nudi više mogućnosti kad se ukombinuju

Znam samo da mi je palo na pamet dok sam sedeo na wc šolji, i rekoh, to je odgovarajući tag za moje radove xD Jednostavno, odgovara mi kombinacija slova, pritom je izvedeno iz jednog od nadimka.
https://www.instagram.com/p/BE-4116RJh0/
Ili jedan svežiji
Pogledajte prilog 408017

Ne znam šta bih ti rekao, meni internet i advertajzing nije cilj nego da ostavim nešto iza sebe. U tom smislu cenim samo štampane knjige, knjiga je knjiga brate, ona ostaje. Pritom nikad ne bih pisao filozofske traktate ili neke stručne tekstove koji se bave umetnošću. Ja sam pisac, pripovedač, i zanima me da ispričam priču, ništa van toga me ne zanima. Čak i kad pišem pesmu ona ima neku priču, dakle ispričam priču i to je to.

Ovo za Vudemn me podseti na Slim Šejdija, on je isto tako dobio inspiraciju za pseudonim. :)

Back