Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Govorim o prosečnoj ženki, dakle društvenoj grupi koja je najbrojnija i da tako kažem - najreprezentativnija za bilo koje društvo. Njen korelat jeste prosečan mužjak koji pada na takve stvari. Možemo ovde da se furamo na neki elitizam kako je to sve sranje i kako mi, sa intelektualnog olimpa, nismo u tom fazonu niti bi tako trebalo da bude, ali to nema puno svrhe. Prosto stvari u najvećem broju slučajeva stoje tako i mi učestvujemo u održavanju ovog poretka kao takvog.

U pravu si,nekako su mi ti mediokriteti vrlo fuj,nit smrde nit mirišu. Ali naravno,uvek su postojali i postoje,polutani su vrlo opasni po kulturu i društvo. To je jedna od najmanipulativnijih i razornih grupa.

Ja sam rekao za sebe šta mislim,u vezi sam sa jednom finom,intelektualnom damom tako da nemam potrebe za isticanjem tog nekog elitizma o kome pričaš.

Niđe.

Ovaj pdf je jahanje mrtvog konja jer nema osnovno-tinejdžere.
Prešao sam na žene i psihologiju,kako na forumu-tako i uživo.
Presao si na zene? E moj milorade, pa sto si krio da si gej? Ne bismo te osudjivali.

To ti sinocno okupljanje probudilo nostalgiju za forumom hehe :P

Haha da, ali brzo sam se setila zasto sam otisla sa njega xD

Здраво мадафакерси.

Све има истек рока, тако и форум, претпостављам... :p Умро је овај ПДФ још пре неколико година, само споро трули.

Ни мене није било дуго, али десило ми се данас тј. јуче, после 100 год, да цео дан нисам изашао из куће и не знам откуд, али ми паде форум на памет, да ме одржи мало будним док не кренем касније по старом...овде сам некад знао да саставим два дана без спавања...добро, лажем, али сам остајао баш до касно у ноћ. :p

Ма брате, задесило ме пре пар год.(кад сам стао са форумом) много срања одједном па сам полако био престао да долазим на форум, нисам имао времена, а после ме и мрзело да свраћам... А сад, па, помало радуцкам, помало јебуцкам, излазим доста, дружим се са омладином, дуваним и тако...ништа спешл абаут ит.
Виђех неђе да си написао да радиш доста, ако и треба, драго ми је због тебе. :) Како си овако иначе, идеш још у пуцану?
Има ли на форуму неко активан од наше екипе?

Ма брате, задесило ме пре пар год.(кад сам стао са форумом) много срања одједном па сам полако био престао да долазим на форум, нисам имао времена, а после ме и мрзело да свраћам... А сад, па, помало радуцкам, помало јебуцкам, излазим доста, дружим се са омладином, дуваним и тако...ништа спешл абаут ит.
Виђех неђе да си написао да радиш доста, ако и треба, драго ми је због тебе. :) Како си овако иначе, идеш још у пуцану?
Има ли на форуму неко активан од наше екипе?

Batalio sam brate pucanje, islo mi je ekstra ali nema takmicenja, nema nikakve perspektive za mene. to je samo hit za klince.
Bzvze mi je, radi se, nema se toliko vremena za sebe sto mi najvise smeta. Malo radovi oko kuce, malo radovi na poslu, posle legnes da krmeljas oko 22 ili 23 h i to ti je ceo dan. Ako ubacis malo ribu tu ti to je to.
Sta radis ti?

Дедер мрдните се још мало да упаднем и ја. :mrgreen:

kakav je ovo avgustovski comeback
fani, pozdravi mi nesuđenu ljubav
plaky

Ам бек стронгр ден евр бифор. :p
Хахах, не виђам га баш често, голман је у неком другом граду, али биће поздрављен. Кад будеш била спремна за тај судбински сусрет, ти ми реци. :per::mrgreen:

Došao Fani, ovo je znak da su čuda moguća

Ђе си Диреке сунце ли ти ражано. :mrgreen:

Batalio sam brate pucanje, islo mi je ekstra ali nema takmicenja, nema nikakve perspektive za mene. to je samo hit za klince.
Bzvze mi je, radi se, nema se toliko vremena za sebe sto mi najvise smeta. Malo radovi oko kuce, malo radovi na poslu, posle legnes da krmeljas oko 22 ili 23 h i to ti je ceo dan. Ako ubacis malo ribu tu ti to je to.
Sta radis ti?

Ма мислио сам на теретану тебра. :mrgreen:
А јбг, друже, то је живот који нас све чека кад тад, нема врдања. :) Биће времена. Јеси завршио факс или си баталио?
Радим у кухињи тј. радио сам до скоро, од скоро сам незапослен. Само јурим да одем преко, али јебада велика. :lol:

Fani koje si godište?
'92, ти?
Isao sam i na to dok nisam poceo da radim, sad nemam snage i energije za to. Samo mi se kunja. Zavrsio sve ove godine. :)

То ти причам, иста ствар...снаге и имам, али воље никако. Свака част. :)

Ako ti je do kuhinje preko-Slovenija je zicer trenutno.
Radno vreme je užas i plata onako al' si zato legalan.

Preduhitriću sve sa pitanjem:"Što ne odeš ako je super?"
-Zato što je u Nemačkoj X puta bolje nego sam bio glup.

Искрено да ти кажем кухиња ми се мало и смучила... Но, имам где да одем у много страних држава, негде родбина, негде пријатељи, није тешко отићи и пробати, само треба имати мало пара, муда и воље.
Јеси радио у Немачкој? За Швабију бих могао већ сутра да одем, имам смештај, али не знам језик...

Yup,adresa boravka mi je još uvek gore prijavljenja.:)
Radio u kuhinji a kasnije na gradilištu i daleko su mi se više svideli ambijent i kolegijalnost.Nije kao u kuhinji kada z**ereš da se skupi njih 10(od žena što peru posuđe do glavnih kuvara)i kljucaju te u mozak zašto si z**rao nego uskaču i pomažu.Osim standardnih poslova(krečenje/keramika/rigips)radio sam i visinske,tu je lova!Naši se boje a Švabe su skupe te sam super pogodio posao.Što se jezika tiče B1 sam nivo ali za svakodnevnicu dovoljan je i A2(kao većini naših što su tamo regularno već decenijama),dok zakon zahteva A1(ako ideš na kartu venčavanja što nikome ne bih preporučio).
Sve je palo u vodu kada sam o**ebao gazdu u sred ugovorenog posla od par soma € i rekao:"J**eš ovo,radim-jedem-pijem-spavam i tako svaki dan.Za tri dana idem u Sloveniju!"Na kraju sam zakovao u Kraljevu,nisam (ponovo)otišao u Sloveniju i gazdi u Nemačkoj ne mogu da izađem pred oči.

Е јбг, баш си засро брате. Да сам на твом месту ја бих звао тог газду у Немачкој, признао бих му да сам пукао под притиском и замолио бих га да ми врати посао. Немаш шта да изгубиш.
Додуше, тако сам и ја радио у Цг и на крају сам рекао газди да нећу да се враћам тамо иако је плата била ок, шта ће ми паре ако психички, а и физички, пуцам по свим шавовима...није вредно тога.

ZLATNI ALEKSA Kikinđanin među 120 odabranih na prestižnom MIT u Bostonu

R. Šegrt | 18. 08. 2016 - 12:40h

Kikinđanin Aleksa Konstatinov ostvario je san - na prestižnom MIT univerzitetu u Bostonu studiraće matematiku.

r68ktkqTURBXy9kMTVhMTczYjk0NjVmNDU5ZWE5OGZiZDczYjM0ZjIxNC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
Foto: Privatna arhivaMatematički šampion odlazi na prestižni univerzitet u SAD

On je jedan od samo 1.200 odabranih, a konkurisalo je čak 20.000 devojaka i mladića iz celog sveta. Koliki je Aleksin uspeh, govori i to što se upisalo samo 120 stranih studenata, a Aleksa je jedini iz Srbije.

On je kao sjajan matematičar osvojio niz medalja, a samo u protekloj školskoj godini uzeo je četiri međunarodne nagrade - u Kazahstanu, Bukureštu, na Balkanijadi u Tirani i na Svetskoj matematičkoj olimpijadi u Hongkongu, a dobitnik je i Svetosavske i Godišnje nagrade Kikinde
Univerzitet u Bostonu bio mu je prva želja, ali nije očekivao punu stipendiju od 68.000 dolara godišnje.
- Presrećan sam što su mi odobrili punu stipendiju, jer u suprotnom ne bih mogao tamo da studiram. Velika mi je čast što ću biti u grupi vrhunskih akademaca - kaže Aleksa.
Informaciju o prijemu na MIT dobio je u učeničkom domu u Beogradu, jer je pohađao Matematičku gimnaziju. Radost je najpre podelio sa cimerom i drugarima iz doma, a sutradan u školi sa drugarima i profesorima. Isto veče tu lepu vest javio je prvo sestri, pa roditeljima.
- Novo odvajanje od kuće biće mi malo teško, ali pomoći će razne mogućnosti komunikacije. Brzo će i decembar kada dolazim za praznike - kaže Aleksa.
Ideja da se upiše na neki od prestižnih univerziteta tinja kod Alekse već godinama.
- Profesorka Sonja Čukić mi je navela MIT kao jedan od najboljih izbora za primenjenu matematiku. Dodala je i da je najbolja ulaznica zlatna medalja sa matematičke olimpijade. Tad sam pomislio da je to nedostižno. Ohrabrila me je da uvek treba da verujem u sebe. Kad sam prošlog leta osvojio to zlato na Tajlandu, prvo sam se javio njoj - priča Aleksa, i dodaje da ne zaboravlja ni profesorku iz osnovne škole Desanku Čepelnik koja ne sumnja u njegov uspeh
Aleksina majka Branka, psihologa po obrazovanju,kaže da i ponosna i zabrinuta i tužna, ali da ima poverenje u sina. -Nadam se da će se Aleksa snaći ne samo kao student, već i da će mu boravak u svetskom univerzitetskom centru omogućiti da proširi vidike, stekne kontakte, vidi brojne mogućnosti za koje bi u Srbiji bio uskraćen. Jedna od mojih omiljenih rečenica je da je tajna uspeha da od rada napraviš uživanje i ja mu želim da u tom smislu bude profesionalno uspešan- kaže ona.

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/vesti/vojvodina/...odabranih-na-prestiznom-mit-u-bostonu/7yk6jf4

Ovo je za rubriku"Verovali ili ne".

Na razgovoru za posao u jednom kraljevačkom fast food-u gazda mi je 'ladno rekao:"Super je što si ti ovo doneo-diplomu,sertifikate,vozački,celu ovu fasciklu,što si radio u (Vrnjačkoj)Banji i Berlinu...Ali nama trebaju iskusni radnici.Super je što imaš diplomu kuvara(tj.kulinarskog tehničara,četvorogodišnji smer)ali i vojska se školuje pa opet ide na obuku.Obuka za roštilj traje osam meseci,za pica majstora šest.Ja to ne mogu da ti plaćam".

Razumem da čuva mesto za drugog al' da smisli ovoliko ljigav tekst...Haos.Roštilj j*b'o te,pica majstor,poslovi koji se rade po kazni i lik me još z**ebava.

Back