Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Zar se on nije hvalio kako ne pije jer ne može nikako da se napije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba uštrojiti sve te imigrantske svinje
Kosovari(Srbi sa Kosova)su dva puta izvodili nešto slično u Kraljevu.
Kada kažem da ih treba šutnuti nazad po meni ospu drvlje i kamenje.
Ali, sve i da tvoj prikaz Orbanove bodljikave žice ne shvatimo kao osudu - iako bi simbolički predstavljala upravo to - sigurno nije ni podrška zabrani ulaska migranata, koja je ne samo delotvornija, već i neuporedivo humanija od masovnog štrojenja koje sad priželjkuješ.
Meni se još čini da bi najpametnija stvar koju bi Zapadna gospoda mogla da nauče od svih tih nasilja muškaraca sa istoka nad razgolićenim ženama upravo činjenica da razgolićenost ne mora nužno da znači sloboda. Dosta mi je jaka ona slika dve suočene žene-jednoj se od nikaba vide samo oči, a drugoj, sa naočarama, se upravo samo oči ne vide i obe se misle u sebi "Bože, koliko je ova žena neslobodna, samo oči joj (ne) vidim"![]()
Bosanci,Hrvati,Albanci,Crnogorci i svi ostali ne prave probleme ovde.Čak i među Kosovarima imam super jarane.Juče osuđuješ Beograđane jer viču 'ua dođoši', a onda Kosovce nazoveš Kosovarima, što ima upravo taj prizvuk. I ne samo da radiš ono zbog čega kritikuješ druge, već bi ih još i proterivao i šutao. Zanimljivo.
Ove što su razgolićene su stoput slobodnije od ovih što su umotane, pa im vire samo oči. To što ih neko siluje jer se slobodnije oblače ne znači da nisu slobodnije. Prosto ako se uporedi život tih devojaka sa nikabom i život ovih drugih jasno se vidi ko ima više slobode. Ove sa nikabom i ne žive život, dok ove druge vrlo često rade šta hoće.
Nije meni problem sloboda da se neko razgoliti koliko mi je problem uzrok tog razgolićavanja. Žene se mahom razgolićuju kako bi bile konkurentnije u odnosu na druge žene kada je privlačenje mužjaka u pitanju. Samim tim, žene koje imaju više da pokažu i uistinu više pokažu imaju veću verovatnoću da im mužjak priđe i da se pare, što je obostrana želja. To dovodi ženu u situaciju da je prinuđena da se razgolićuje kako bi povećala sebi šansu da se pari. Naravno ovde ne govorimo o prostom privlačenju bilo kog mužjaka, to može svaka žena(da se ne lažemo), već o privlačenju "onog pravog". Čak i ukoliko izuzmemo ovu situaciju da je(uslovno rečeno) žena neslobodna kada je razgolićavanje u pitanju, samo razgolićavanje žene kao ideja ima za cilj objektivizaciju žene(znam da je ovaj termin stigmatizovan zbog leftarda, ali jbg) tj isticanje njenih delova tela kao presudnog kriterijuma kod muškaraca, uz negiranje njene ličnosti,što je upravo suprotno ulozi nikaba... Dakle, negira se duhovno zarad materijalnog, što upravo i sprečava ženu da se duhovno razvija, jer je materijalno sasvim dovoljno.
Čitao sam izjave nekih žena sa Zapada koje su stanovale u Rijadu, te su samim tim bile prinuđene da nose nikab. Kažu da je isprva bilo iritirajuće i degradirajuće, ali da im je kasnije postalo u redu, jer bukvalno osim toga nisu morale ništa ni da nose...
Čak i među Kosovarima imam super jarane.
Poslednji koji bi mi trebali prigovarati ste vi preko Drine što prve komšije gledate preko nišana i ne prelazite most.
Nije meni problem sloboda da se Naravno ovde ne govorimo o prostom privlačenju bilo kog mužjaka, to može svaka žena(da se ne lažemo), već o privlačenju "onog pravog". Čak i ukoliko izuzmemo ovu
Čitao sam izjave nekih žena sa .
Ma te što su se razgolitile bi ionako bile glupe, sa ili bez toga. Inače ja nisam protiv objektivizacije, ali mislim da devojke koje su duhovno razvijene nemaju toliku potrebu za razgolićavanjem.
Ako "onog pravog" privlače golotinjom nešto tu ne štima. Ne bih "pravu",niti sam,odabrao zbog isticanja njenih ženskih atributa. Gole butke i dekoltei mi nisu seksi,više su odraz vulgarnosti.