Lemmy9
Primećen član
- Poruka
- 868
Dugo i ja čituckam forum ali ne pišem puno. Nemam vremena toliko,i ovo što sad piskaram u poslednje vreme je zato što sam morao da nabavim moderniji telefon pa mogu iz autobusa ili tako u prolazu da kucnem nešto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dugo i ja čituckam forum ali ne pišem puno. Nemam vremena toliko,i ovo što sad piskaram u poslednje vreme je zato što sam morao da nabavim moderniji telefon pa mogu iz autobusa ili tako u prolazu da kucnem nešto.
Tiću tu,Palčice Metalčice.Tebi je psihicki 64 godine
Btw sta ti je sa Fejsa?
Steta.![]()
Pa majku mu nećeš me valjda ostaviti u neizvesnosti. Mogli smo da ugovaramo neki ses, a da se na kraju ne sećam toga.
Theory, a ti si '97?![]()
Da
I ovdje se osjećam kao u životu, kad sam bio mali stalno me sa basketa tjerali stariji, kasnije me puštali da igram jer sam bio dobar, i sad kad sam dočekao da nema ko da me miče, niko više neće da igra basketa...
Tiću tu,Palčice Metalčice.Ugasio sam ga dok ne uradim šta sam zamislio od muzike,odvlači mi pažnju.
Theory, a ti si '97?![]()
Šta da vidim?Hahahahaaha, zeljeces ovo da vidis.![]()
Pise li iz kog jezika je ta rijec?
a šta, ti si rknulo nik a pojma nemalo šta znači? ajoj![]()
Ne. Ja znam da moj nick u japanskom znaci naredbu za "Napaaaad" u borbama. Vec vidjeh kineske znakove pa pomislih da mozda mozda Banzai nema znacenje u kineskom. Ali ti slogovi se ne poklapaju sa kineskim. A inace veliki dio japanskog sadrzi kineske znakove pa se zapitah.
Ne. Ja znam da moj nick u japanskom znaci naredbu za "Napaaaad" u borbama. Vec vidjeh kineske znakove pa pomislih da mozda mozda Banzai nema znacenje u kineskom. Ali ti slogovi se ne poklapaju sa kineskim. A inace veliki dio japanskog sadrzi kineske znakove pa se zapitah.