Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Književnici aj pomoć!

Све ми се чини да пре него вео
На мисли, снове и идеје сиђе,
У свести она јавиће се тада.

Бојим се да ће лица израз цео
Одати лик јој свету, кад ми приђе,
И име које не рекох никада.

"Bojim se da će lica izraz ceo" je njegov izraz lica koji će svetu odati da je ona ta čije ime nikad nije izrekao?

Barem sam ja tako shvatio... a i to mi je najvažnije...

DISobey!!! DISagree!!!

Književnici aj pomoć!

Све ми се чини да пре него вео
На мисли, снове и идеје сиђе,
У свести она јавиће се тада.

Бојим се да ће лица израз цео
Одати лик јој свету, кад ми приђе,
И име које не рекох никада.

"Bojim se da će lica izraz ceo" je njegov izraz lica koji će svetu odati da je ona ta čije ime nikad nije izrekao?

Barem sam ja tako shvatio... a i to mi je najvažnije...

DISobey!!! DISagree!!!

Hah, zanimljivo.

Stavi dugosilazni umesto dugouzlaznog i dužinu na u, dakle, svetost, pa otud svetu, kao akuzativ prideva sveta. E, sad, nije ispravna konstrukcija "lik svetu", ali izuzmemo li tu nepravilnost, koju možemo pravdati Disovim pijanstvom i realnom mogućnošću da je pijan pisao pesmu, koju se niko posle nije usudio menjati i na taj način osporavati Disov autoritet, iako je nepravilnost očigledna, ima smisla, a i lepše zvuči. :lol:

Šalim se, biće da je ovako: "lik joj" je "njen lik" pa bi to glasilo ovako - bojim se da će izraz lica pred smrtni tren odati svetu njen lik i njeno ime.

Nego, je l to na jedan romantičan način pokušavaš nekoj platonskoj ljubavi kazati kako je voleš? Preeeslatko. :)

Opa maci ponovo mi gajba free iiiijoooooooohooohooooooo!
:vatromet::vatromet::vatromet:

"Da jaaaa vidim
svoju milu Daaaru,
svoju milu Daaaru.
Da jaaaa vidim
bil' se Daaara
poljubiti dala,
poljubiti dala"...

t6rybq.gif
2ezikg7.gif

Hah, zanimljivo.

Stavi dugosilazni umesto dugouzlaznog i dužinu na u, dakle, svetost, pa otud svetu, kao akuzativ prideva sveta. E, sad, nije ispravna konstrukcija "lik svetu", ali izuzmemo li tu nepravilnost, koju možemo pravdati Disovim pijanstvom i realnom mogućnošću da je pijan pisao pesmu, koju se niko posle nije usudio menjati i na taj način osporavati Disov autoritet, iako je nepravilnost očigledna, ima smisla, a i lepše zvuči. :lol:

Šalim se, biće da je ovako: "lik joj" je "njen lik" pa bi to glasilo ovako - bojim se da će izraz lica pred smrtni tren odati svetu njen lik i njeno ime.

Nego, je l to na jedan romantičan način pokušavaš nekoj platonskoj ljubavi kazati kako je voleš? Preeeslatko. :)
Да, она је паметна девојка, али опет... Можда неког Дучића, он је јаснији. Диса сам једва ја схватио.

Генерално морам постати доста сировији у свом изражавању. Седим ја тако код неке фризерке у салону што је мувао и читам нешто од оних женских ствари из корпе и прочитам па рекох да јој пренесем: сексуална апстиненција нарушава женски либидо што изазива канцер!?

Она само климну главом.

Мислим... канцер!? Рак бре човече. Сексуална апстиненција!? Нејебица.

Haahhaha :D

Prije ce biti da sam ja smotana kad je forumasenje preko telefona u pitanju, but yeah, I'll blame it on the internet. :lol:

- - - - - - - - - -

Haahhaha :D

Prije ce biti da sam ja smotana kad je forumasenje preko telefona u pitanju, but yeah, I'll blame it on the internet. :lol:

- - - - - - - - - -

A mrsko mi ispravljati

Back