Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
10429833_908308732524065_4156102971350797404_n.jpg

Promocija Yuga kabria u Engleskoj davnih osamdesetih... :D
Maci to je promoterka g**no bi mi prodala(na slici upravo to i radi)za 10€ a ne ove danas do grla zakopčane.Moralisti STOP!

Kakav sam ja baksuz. Prošle godine išao van države da radim i nekoliko dana pre polaska se neka prelepa devojka zaljubi u mene i naravno ništa od toga, sutra treba jopet van grada da idem da radim i danas mi javlja drug da neka mala hoće da me upozna, kad mi je pokazao slike na fejsu umal' nisam na dupe pao, 10 levela je iznad mene. ***** ti život. :(

Zdravo piplsi. izvinite, ali morao sam negde da se požalim, a ovo je odvajkada bilo odlično mesto za to. :D

P.S. A i morao sam broj poruka da ujednačim. :evil:

Poslednja izmena:
Kakav sam ja baksuz. Prošle godine išao van države da radim i nekoliko dana pre polaska se neka prelepa devojka zaljubi u mene i naravno ništa od toga, sutra treba jopet van grada da idem da radim i danas mi javlja drug da neka mala hoće da me upozna, kad mi je pokazao slike na fejsu umal' nisam na dupe pao, 10 levela je iznad mene. ***** ti život. :(

Zdravo piplsi. izvinite, ali morao sam negde da se požalim, a ovo je odvajkada bilo odlično mesto za to. :D

P.S. A i morao sam broj poruka da ujednačim. :evil:

Misim sta reci a ne zaplakati.....:sad2::sad2:

Ja amatera braćo mila...Pa 'de gitaru da joj sviraš crni komšo?Dok ti sviraš drugi je muva.
Meni su cure i dalje zanimljive iako sam imao iskustva od kojih bih mrak film napravio.:lol:

Elem,Oče naš na tu temu...
***** ti taj odnos i tu devojku kojoj ćeš da budeš dobar ako joj daješ na kašičicu
to što su vas prevrnule dve, tri devojke ne znači da morate do kraja da budete bezdušne skotine, u krajnjem slučaju to može da upali kao neka kratkotrajna igrica, ali ne možeš ti da igraš tako ako sam po sebi nisi skotina
direkt, to i jeste tako svima. daješ, daješ i daješ uzaludno dok ne nađeš onog nekog ko će ti na isti način uzvratiti. kliše, ali istina.

...i ovo takođe.
Neko će naći problematična mesta u Miloradovom postu i krenuti da smara, pa da ga predupredim, ono što čovek hoće da kaže jeste da su muško-ženski (ljubavni) odnosi zapravo neka vrsta kupoprodajnih odnosa, to funkcioniše kao tržište. Ako imaš šta da ponudiš, imaćeš kupca. Ako izađeš na tržište sa pružene dve ruke i stavom "daj neki dinar" prolaziće pored tebe prezrivih pogleda. Čak i onaj savršeni, harmonični odnos dvoje ljudi gde pomisliš da je to to, da si skontao ljubav, da hoćeš da provedeš s tom osobom ostatak života i da ti nije niko bliži na svetu, i takav odnos je obična kupoprodaja gde kad u jednom momentu ostaneš bez dobara za razmenu ili više nema potražnje za tim što ti nudiš, druga strana će te šutnuti i naći novog snabdevača.

Poslednja izmena:
'ajde laks smiri se juče si zamenio nošu za sisu
pa normalno da će u tim godinama većina i da gleda, mislim da li je normalno ne ulazim, ali je uobičajeno
što ne znači da nema onog što ti tražiš, keep lookin'

ovo što je krepto rekao je baš, baš dobro.

Zapravo napadaš sam sebe.NEMOJTE NIKADA,ALI NIKADA JEDNU LOŠU REČ IZGOVORITI ZA BIVŠE.Time više napušavate sebe nego njih.

1.Niko vas ne tera na vezu.To što ste izabrali kakve jeste a zatim ih ogovarate vaš je minus.
2.Bez obzira što se Banzajka našla uvređenom i odreagovala na keca,ovakve"sve ste iste"izjave su garantovani minus u komunikaciji...Nevezano za to kakav cura ima smisao za humor.Umem i ja u sebi da izgovorim daleko grđe rečenice ali sam uglavnom za toliko pribran da ih ne izustim.

Večerašnja lekcija završena.:mrgreen:

11011878_10153780521536686_8144330592054863179_n.jpg

Вечерас била нека ревијална утакмица "Гробари за нас". И тако ја прегледам албум и налетим на слику Владе Мандића и његовог ћалета. Ај на страну, лик је стварно позитивац, али кад се сетим њега имам утисак као о особи која само ****. :lol: Ваљда човек такву слику свесно хтео да створи о себи. :lol: Да ствар буде гора, у некој причи сазнам да се и његова породица хвали. :lol:

Капирам да је то нека црњак сцена типа:

- Ево да погледате (отвара фот-албум) шта је све наш Владо појебо.
Е ову је јебо након изласка у клубу ХХ у Новом Саду у марту 2009.
...
Ево сад ћемо ми позвати Влада.
Владо, ово је наша нова комшиница. Владо, дефлориши комшиницу.

- - - - - - - - - -

Zapravo napadaš sam sebe.NEMOJTE NIKADA,ALI NIKADA JEDNU LOŠU REČ IZGOVORITI ZA BIVŠE.Time više napušavate sebe nego njih.

1.Niko vas ne tera na vezu.To što ste izabrali kakve jeste a zatim ih ogovarate vaš je minus.
2.Bez obzira što se Banzajka našla uvređenom i odreagovala na keca,ovakve"sve ste iste"izjave su garantovani minus u komunikaciji...Nevezano za to kakav cura ima smisao za humor.Umem i ja u sebi da izgovorim daleko grđe rečenice ali sam uglavnom za toliko pribran da ih ne izustim.

Večerašnja lekcija završena.:mrgreen:
Ма мени су све исте. Свака је посебна.

Ајооој... што волим ове тренутке кад немам леба да једем, и у тренутку кад трећи дан за редом једем само кувана јаја, легне 5000 стипендије на картицу. :lol:

Одо сутра да се испребијам од алкохола. :mrgreen:

:vatromet:

Back