Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni mogu slatkisi iz paketica a vi slobodno podelite igracke, hvala :mrgreen:

tumblr_nh337mNsTK1sodo64o1_500.gif

Па како да кажем...

Мени је почела баш како треба! Сјебо ћалету браву на гепеку, пеко роштиљ на -15 на тераси. Прогорео етисон. Промрзле ми руке од хладноће, отворене ране имам по шакама. Е да, и ова једна бицури нашла фрајера пре нове године! ОК. Капирам да сам отплатио свој дуг за ову годину. И да еботе, данас ме из банке обрадују са честитком да су ми скинули 1000 динара са рачуна и да сам у минусу. Сад морам да гањам да вратим дуг пре Божића. :lol: Пуко преко 50 евра на "непланиране трошкове".

Куку оче, куку Влајко.

:hahaha:

Ај, нек је овако почела, цркла дабогда! :lol:

Па како да кажем...

Мени је почела баш како треба! Сјебо ћалету браву на гепеку, пеко роштиљ на -15 на тераси. Прогорео етисон. Промрзле ми руке од хладноће, отворене ране имам по шакама. Е да, и ова једна бицури нашла фрајера пре нове године! ОК. Капирам да сам отплатио свој дуг за ову годину. И да еботе, данас ме из банке обрадују са честитком да су ми скинули 1000 динара са рачуна и да сам у минусу. Сад морам да гањам да вратим дуг пре Божића. :lol: Пуко преко 50 евра на "непланиране трошкове".

Куку оче, куку Влајко.

:hahaha:

Ај, нек је овако почела, цркла дабогда! :lol:

kakvu godinu, otplati čovek dug za 10 narednih života :D

ja bila napolju na as fm žurci dok nije vilica počela da mi se koči a pivo prestalo da greje
mrzim novogodišnje ludilo i famu koja traje od oktobra oko dočeka, precenjeno sve

inače znam ribu koja je pukla 140 evrića da sluša anu nikolić u nekom hotelu, jeza

ja bila napolju na as fm žurci dok nije vilica počela da mi se koči a pivo prestalo da greje
mrzim novogodišnje ludilo i famu koja traje od oktobra oko dočeka, precenjeno sve

inače znam ribu koja je pukla 140 evrića da sluša anu nikolić u nekom hotelu, jeza

A garant radi za 200 eura, pa nek me neko ubijedi da to nije kompleks više vrijednosti.

ma i da radi za duplo jaču cifru meni je to prajsles totalni
celo to uzdizanje i oda novoj godini mi ide na...
ova cifra samo govori o tome koliko je narod prso da daje za jednu noć
još se ja kao zgrozila cenama od 40, 50 evrica, a kad sam čula ovo, zabod.

ma i da radi za duplo jaču cifru meni je to prajsles totalni
celo to uzdizanje i oda novoj godini mi ide na...
ova cifra samo govori o tome koliko je narod prso da daje za jednu noć
još se ja kao zgrozila cenama od 40, 50 evrica, a kad sam čula ovo, zabod.

Baš sam pisao o tome na nekoj temi, upravo zbog toga što se to toliko planira, sve je nekako usiljeno. Za doček sam bio kući, i ja i brat mi, koji zarađuje toliko da sebi može da priušti doček u neki hotel đe pjeva neka poput Nikolićke. E tek sam sinoć pošao na neku novogodišnju žurku, potrošio svega 10 eura, a bolje sam se proveo od svih ovih što su čekali Novu godinu po hotelima.

yup, izlazak kao i svaki drugi, samo što ugostiteljstvo maksimalno koristi debilnost našeg naroda da nabudži debele cene i fino zaradi :)
40e da bih pila ukiseljeni vranac u lokalu gde nabiju ljudi kao u gsp-u u špicu pa da cedim znoj iako je -30 neka hvala :)
realno kuća što ti kažeš ili neka varijanta trga i prođeš za ništa para em jedeš em piješ šta želiš em te ne guraju em pun džep, slažem se totalno

На ову хладноћу само замрзнута водка!

О да!

Убедим ја ова моа говвна да купимо Финландију! И усрали је вече пре дочека!

Каже ортак, ај да кажемо другару да донесе једног Кеглевича, чисто да неоскудевамо.

На крају се тај Кеглевич није ни попио. Кад је кренуо репрограм трошкова, ја реко другару да задржи Кеглевича!

Какво црно враћање пара, немам за паштету, стока пијана.

Е људи, ај почастите се нешто виртуелно. Ујна ми трудна!

:zurka:

Nas smo bili trojica, brat od jednog drugara i devojka njegovog brata... Njih dvoje otisli u sobu, mi uz muziku i hrane za deset ljudi popili 3 litre vina i flasu pelinkovca (0.7)... I bas kad polazio kuci negde oko pola pet, razmisljam kako sam se lepo prejeo, napio, a nisam pijan, izlazim iz dvorista nejgovog i ne odmakoh 10 metra, bap okliznem se ja na neki komad leda (ne vidim u mraku jbg) i prospem mozak po asfaltu xD

Back