Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Pjesma Papaoutai me naježi svaki put....kad se poveže zvuk sa tekstom:![]()
Pu hvala ti Banzai... Cuo pesmu negde skoro i nisam mogao da nadjem (ebo me bog kad nemam Shazam) xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pjesma Papaoutai me naježi svaki put....kad se poveže zvuk sa tekstom:![]()

Meni mogu slatkisi iz paketica a vi slobodno podelite igracke, hvala![]()

Пуко преко 50 евра на "непланиране трошкове".

Ja se ekstra provedoh kod drugara, ali vracanje kuci u 5 ujutro na -11 i to pesaka... Ugh jos mi je hladno...
Inace slucajno pogledao po administraciji, i vecina moderatora su devojke/zene

Па како да кажем...
Мени је почела баш како треба! Сјебо ћалету браву на гепеку, пеко роштиљ на -15 на тераси. Прогорео етисон. Промрзле ми руке од хладноће, отворене ране имам по шакама. Е да, и ова једна бицури нашла фрајера пре нове године! ОК. Капирам да сам отплатио свој дуг за ову годину. И да еботе, данас ме из банке обрадују са честитком да су ми скинули 1000 динара са рачуна и да сам у минусу. Сад морам да гањам да вратим дуг пре Божића.Пуко преко 50 евра на "непланиране трошкове".
Куку оче, куку Влајко.
Ај, нек је овако почела, цркла дабогда!![]()
kakvu godinu, otplati čovek dug za 10 narednih života
ja bila napolju na as fm žurci dok nije vilica počela da mi se koči a pivo prestalo da greje
mrzim novogodišnje ludilo i famu koja traje od oktobra oko dočeka, precenjeno sve
inače znam ribu koja je pukla 140 evrića da sluša anu nikolić u nekom hotelu, jeza
ma i da radi za duplo jaču cifru meni je to prajsles totalni
celo to uzdizanje i oda novoj godini mi ide na...
ova cifra samo govori o tome koliko je narod prso da daje za jednu noć
još se ja kao zgrozila cenama od 40, 50 evrica, a kad sam čula ovo, zabod.

На ову хладноћу само замрзнута водка!kakvu godinu, otplati čovek dug za 10 narednih života
ja bila napolju na as fm žurci dok nije vilica počela da mi se koči a pivo prestalo da greje
mrzim novogodišnje ludilo i famu koja traje od oktobra oko dočeka, precenjeno sve
inače znam ribu koja je pukla 140 evrića da sluša anu nikolić u nekom hotelu, jeza