Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kaze se - daj coveku vlast, pa da vidis kakav je.
Sto sam starija, sve vise sam ubedjena u tacnost ovoga.

(nista licno, samo mi je presmesno da ovde gde nema 20 ljudi ukupno, od toga ni 5 svakodnevno aktivnih, neko nekoga opominje u bilo kom kontekstu)

Duša me boli kada pomislim u šta se Novi Sad pretvorio.Mislio sam da prizori kojih sam se zadnji put tamo nagledao ne mogu ići u istoj rečenici sa tim gradom.Boga pitaj šta se desilo sa finom i kulturnom masom koju sam tamo ostavio pre 5 godina.Govorim nevezano za izuzetno i neopravdano lošu medijsku sliku o Novom Sadu ovih dana,to su bila moja zapažanja a sada flashback-ovi na prošlogodišnji doček NG.
Kad smo kod dočeka,raspišite se...

Ko je supermoderator ovde?

Aj mi recite posto imam zalbu na rad doticne Verwest koja me provocira pa mi salje neke gluposti (2 poena za spam, vredjanje, provociranje i to "permanent" :lol:) kad uzvratim...:lol:

yQFUzUS.png

^ pocetna provokacija, pa je naredne stvari obrisala u temi "okupljanje" :rotf:
Inace skroz nebitna stvar, al' posto glumi neku vlast vreme je za prijavu...ako provociras a "moderator" si, pa mislis da mozes da dajes neke opomene itd nakon toga...razmisli ponovo :lol:

A sad cemo lepo da te skinemo s te "vlasti", posto ocigledno nisi dovoljno zrela za ta zelena slovca.

Reckless za mod-a :mrgreen:

To je bila šala, ne provokacija, koja, uostalom, nije nužno bila upućena tebi jer čak nisam ni citirala tvoj post.
A to šta si ti izvukao iz konteksta to je tvoj problem.
Pamtim ja neke stvari još od ranije. Od početka mog boravka na forumu.
Ne krijem da si ti jedina osoba ovde koju ne volim, i imam odlične razloge za to.
Tako da uvek kad mi daš povod, iskoristiću priliku, s obzirom da mi se može, jelte.
A sa mesta me ne možeš skinuti, jer nemaš argumente.
Dakle, budi pozdravljen.
I pazi kako se ponašaš. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Za nekog ko samo ponekad "uleće" ovde, veoma se zalažeš za skidanje sa "vlasti" naše drage moderatore. Ima mnogo, mnoogo gorih moderatora od Verv :aha:

Jedno je moderator, drugo je neko ko pokusava da moderise a to radi pogresno.

^ Lepo je pohvali.:lol:
@TLOS:Šta,super si prošao,ja sam na hronici popio kazneni poen jer sam vređao pedofile(?!).

:rotf:

Венац на мој гроб!

Умри Веселине Цветковићу, умри!

:pop:

Bitch please, dobro se sećate šta su meni radili! :P

Verw je duuuuuuuušaaaaaaaaaa, na 'leba da je mažeš!

Pex, ko je supermoderator? ;)

Kaze se - daj coveku vlast, pa da vidis kakav je.
Sto sam starija, sve vise sam ubedjena u tacnost ovoga.

(nista licno, samo mi je presmesno da ovde gde nema 20 ljudi ukupno, od toga ni 5 svakodnevno aktivnih, neko nekoga opominje u bilo kom kontekstu)

Alal vera :lol:

To je bila šala, ne provokacija, koja, uostalom, nije nužno bila upućena tebi jer čak nisam ni citirala tvoj post.
A to šta si ti izvukao iz konteksta to je tvoj problem.
Pamtim ja neke stvari još od ranije. Od početka mog boravka na forumu.
Ne krijem da si ti jedina osoba ovde koju ne volim, i imam odlične razloge za to.
Tako da uvek kad mi daš povod, iskoristiću priliku, s obzirom da mi se može, jelte.
A sa mesta me ne možeš skinuti, jer nemaš argumente.
Dakle, budi pozdravljen.
I pazi kako se ponašaš. :mrgreen:

Nemam argumente? Ok, daj mi ime supermoderatora ako si toliko ubedjena u to.

Dobra ti ova fora "nisam te citirala", mozda to u vrticu prolazi :lol:

.

Kakav trip moci :lol:
Pazi ako me provociras prva, i ja ti uzvratim, to je to. ;)

Poslednja izmena:
Ne tripujem ja ništa, samo mogu da delim bodove i banujem bilo koga kad procenim da taj neko spamuje, vređa, provocira i td.
Takođe, odgovor na provokaciju se kažnjava (hipotetički govoreći da je provokacija postojala).
Pročitaj pravilnik foruma, tamo možeš da nađeš sve što te zanima.
:)

Mislio sam da moderacija zahteva neku objektivnost.Čovek dobije kazneni poen jer ti kaže da si dosadna dok je Razrušitelj(zanemarimo što mi je izuzetno išao na k**ac)otvoreno napušavao Talu i Abel(prvoj govoreći da zaroni u frižider a drugoj da je defektna u mozak jer ne uspeva naći dečka)a moderacija ćutala.Na kraju je bio banovan jer je sam to zahtevao.

Dovla vrati se!:mrgreen:
issue_254_02_01_01.jpg

Back