Lemmy9
Primećen član
- Poruka
- 868
Neki ljudi jednostavno imaju visak slobodnog vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

^ Lepo je pohvali.
@TLOS:Šta,super si prošao,ja sam na hronici popio kazneni poen jer sam vređao pedofile(?!).

^ Lepo je pohvali.
@TLOS:Šta,super si prošao,ja sam na hronici popio kazneni poen jer sam vređao pedofile(?!).

Ko je supermoderator ovde?
Aj mi recite posto imam zalbu na rad doticne Verwest koja me provocira pa mi salje neke gluposti (2 poena za spam, vredjanje, provociranje i to "permanent") kad uzvratim...
![]()
^ pocetna provokacija, pa je naredne stvari obrisala u temi "okupljanje"
Inace skroz nebitna stvar, al' posto glumi neku vlast vreme je za prijavu...ako provociras a "moderator" si, pa mislis da mozes da dajes neke opomene itd nakon toga...razmisli ponovo
A sad cemo lepo da te skinemo s te "vlasti", posto ocigledno nisi dovoljno zrela za ta zelena slovca.
Reckless za mod-a![]()

Za nekog ko samo ponekad "uleće" ovde, veoma se zalažeš za skidanje sa "vlasti" naše drage moderatore. Ima mnogo, mnoogo gorih moderatora od Verv![]()
^ Lepo je pohvali.

Венац на мој гроб!
Умри Веселине Цветковићу, умри!

Bitch please, dobro se sećate šta su meni radili!
Verw je duuuuuuuušaaaaaaaaaa, na 'leba da je mažeš!
Kaze se - daj coveku vlast, pa da vidis kakav je.
Sto sam starija, sve vise sam ubedjena u tacnost ovoga.
(nista licno, samo mi je presmesno da ovde gde nema 20 ljudi ukupno, od toga ni 5 svakodnevno aktivnih, neko nekoga opominje u bilo kom kontekstu)

To je bila šala, ne provokacija, koja, uostalom, nije nužno bila upućena tebi jer čak nisam ni citirala tvoj post.
A to šta si ti izvukao iz konteksta to je tvoj problem.
Pamtim ja neke stvari još od ranije. Od početka mog boravka na forumu.
Ne krijem da si ti jedina osoba ovde koju ne volim, i imam odlične razloge za to.
Tako da uvek kad mi daš povod, iskoristiću priliku, s obzirom da mi se može, jelte.
A sa mesta me ne možeš skinuti, jer nemaš argumente.
Dakle, budi pozdravljen.
I pazi kako se ponašaš.![]()

.
Ne krijem da si ti jedina osoba ovde koju ne volim, i imam odlične razloge za to.
Tako da uvek kad mi daš povod, iskoristiću priliku, s obzirom da mi se može, jelte.

Ne tripujem ja ništa, samo mogu da delim bodove i banujem bilo koga kad procenim da taj neko spamuje, vređa, provocira i td.
Takođe, odgovor na provokaciju se kažnjava (hipotetički govoreći da je provokacija postojala).
Pročitaj pravilnik foruma, tamo možeš da nađeš sve što te zanima.
![]()

Imamo lepo takmicenje na Fotografij za glasanje
http://forum.krstarica.com/showthrea...B8%D1%98%D0%B0