Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao ljudi pomagajte :)
Desilo se ono što Stefana sve vas mrzim. Dopisujem se sa nekom devojkom sve normalno, kad, kao i uvijek stiže pitanje vezano za mačora.
Ali u najgoroj formi. kaže ona: Je l' briješ mačora?

Ako odgovorim brijem samo po potrebi ili jednostavno ne brijem mačora to je upravo što ona želi čuti i može shvatiti kao otvorena vrata da mi kupi brijač.

U teškom sam problemu. Ali ego mi je poras'o k'o na kiši. Mada ne dovoljno čim moram ovde vas da pitam šta da radim, čisto 'nako e
Pitao sam i sve drugare i drugarice i sad mi drugarica reče da napišem ''Kako ja da ne brijem mačora, a čuš''

"Dodji pa proveri " :D

:lol:
10632805_789075597802795_3010258990666149928_n.jpg

Бацио пљуге, има можда месец дана... Но почели тешки трипови да ме спопадају. Пре око недељу дана, сањам три вечери за редом како палим пљугу, да би ортак сутра понудио и ја узмем. Тад повучем три цима, а оно... говвно... угасим одмах и скапирам да сам дефинитивно бацио пљуге. Међутим, прексиноћ опет сањао да палим пљугу и синоћ ме на тргу неко понуди и ја запалим, али попушим две целе. Ипак треба напоменути да сам синоћ био препариран од ракије и вињака (није да сам пуно попио него нисам пио 15 дана) о чему сведоче и неке моје пичкопаћеничке изјаве, статуси и скандирања... (Сија сребро као злато! ; Косово је срце Србије! ; Ма ви сте наши шампиони итд.)

:bljak:

Што је најјаче уопште нисам падао у искушење. Кад ме је ортак понудио узео сам чисто да видим да ли је истина да је одвратан укус кад дуго не пљугаш па запалиш. И истина је. А ово синоћ на тргу нисам знао за себе и узео сам кад ме је неки лик што је седео поред мене понудио. А другу пљугу сам тражио! Тачно се сећам.

Ja zapalim ponekad, u društvu...i kad popijem...ali nikad inače ne poželim cigaru.

Што је најјаче уопште нисам падао у искушење. Кад ме је ортак понудио узео сам чисто да видим да ли је истина да је одвратан укус кад дуго не пљугаш па запалиш. И истина је. А ово синоћ на тргу нисам знао за себе и узео сам кад ме је неки лик што је седео поред мене понудио. А другу пљугу сам тражио! Тачно се сећам.

A ni uz tebe mi, mladi gospodine, ne ide cigara! :deda2: :lol:

Ни уз моје месечне приходе никако не иде... Чим сам почео да трошим пакло дневно, схватио сам да то није за мене. Још су ми сјебали ћеф са оном наказном паклицом Малбора!?

Размишљам и пиће да баталим јер сам тешки пичкопаћеник кад сам пијан. То је фрустрирајуће. Па јеботте ни куррве ме не воле! Хтедох да повратим равнотежу у космос након оног вандализма на тргу и уредно уђем у стриптиз бар и замолим избециваче да пишким. Међутим, они ми кажу да газдарица (читај Бранка Блек Роуз) то не дозвољава. Покушавам да објасним људима да ја само одбијам да запишавам свој град, али авај... најурише ме напоље. Доживљавам излив мокраће на мозак и заустављам се код првих завучених улазних врата. Да простите, уредно се олакшам и наставим даље. Данас видех да сам запишао амбасаду Финске! Па могао сам да изазовем дипломатски скандал!

Не, не... морам да почнем да се понашам достојанствено.

Ни уз моје месечне приходе никако не иде... Чим сам почео да трошим пакло дневно, схватио сам да то није за мене. Још су ми сјебали ћеф са оном наказном паклицом Малбора!?

Размишљам и пиће да баталим јер сам тешки пичкопаћеник кад сам пијан. То је фрустрирајуће. Па јеботте ни куррве ме не воле! Хтедох да повратим равнотежу у космос након оног вандализма на тргу и уредно уђем у стриптиз бар и замолим избециваче да пишким. Међутим, они ми кажу да газдарица (читај Бранка Блек Роуз) то не дозвољава. Покушавам да објасним људима да ја само одбијам да запишавам свој град, али авај... најурише ме напоље. Доживљавам излив мокраће на мозак и заустављам се код првих завучених улазних врата. Да простите, уредно се олакшам и наставим даље. Данас видех да сам запишао амбасаду Финске! Па могао сам да изазовем дипломатски скандал!

Не, не... морам да почнем да се понашам достојанствено.

:zcepanje:

cao klinci, evo jedan mali prilog i od mene
kako ste se druzili pre deset godina a kako sada
eeee da mi uradimo slican video na istu temu , akko smo se mi druzili pred 20 godina a kako vi sada :D

pozdrav :bye:

Želela je da postane slavna ličnost društvenih mreža i njen san je postao java. Jen Mekalister (18) toliko zarađuje na Jutjubu da joj drugi posao nije potreban. A ona ni ne želi.
513420_devojka-foto-youtube_ff.jpg
Dobro zarađuje od Jutjuba, drugi joj posao ne treba

Kada je napustila svoj dom, imala je jasnu viziju kako da uspe. Pre pet godina je počela da snima video snimke na Jutjubu i savršeno je iskoristila sve njegove potencijale.

Međutim, tek pre tri godine se zajedno sa prijateljima bacila u ozbiljan posao. Uz pomoć njihovih saveta, napravila je zajednički kanal. Danas, ova tinejdžerka ima stotinu hiljada fanova. Zarađuje od oglašavanja određenih proizvoda unutar svojih klipova.

Njen trenutni hit video "Kids Back Then vs Kids Now" pregledan je skoro pola milion puta.

Izgleda da Jen ne podnosi novu tehnologiju, internet i pametne telefone, ako je suditi po kritikama koje upućuje mlađim generacijama i svojim vršnjacima.

Back