Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sebi sam odredio ovih 24h bez muzike u znak poštovanja prema najtužnijem danu Hrišćanstva i nikoga nisam peglao u stilu:"E na današnji dan raspet Isus,NE VALJA da se sluša muzika".Radite šta hoćete i dopustite mi isto.Ne verujem u crkvu,ne pričešćujem se,postim danas i sutra malo žešće i sam odlučujem kako ću verovati u Boga i šta ću slaviti a šta ne.

Пост је на неки начин ту да самој себи покажеш да ти ниси роб ни свог тела.
Što bi morao da postiš na dan kad i svi ako je to individualna stvar? Što to ne bi radio recimo baš onda kada se svi prožderavaju? Nije li još jači test volje da gutaš spanać dok drugi jedu pečenog vola?
Ne možeš reći da sam odlučuješ kako ćeš verovati ako se koristiš tuđim metodima
Ne možeš ni ti reći da sam odlučuješ ako ih izbegavaš. (osim što sam biraš da ćeš ih izbegavati, a pitanje je koliko je to stvarno tvoj izbor) I ti dopuštaš da te norme kontrolišu. Drugi ih prihvataju, ti ideš protiv njih. Ali, u suštini, i ti ostaješ definisan njima ako ih se odričeš. Poenta je da za sebe proceniš da li hoćeš nešto da radiš ili ne, bez obzira da li je to metod kolektiva, ili si usamljen u svojoj ideji.Ako svi ljudi na svetu spavaju, i ja spavam, znači li to da se ne odlučujem sam (samo zato što se koristim njihovim metodama, odnosno snom)? Jok, znači da sam procenio da je korisno spavati. I to ne činim zato što drugi ljudi spavaju, već zato što lično ja imam potrebu da to radim.

Kako mi je muka kad se pokrene ta tema o Bogu, svi samo serete k'o grlice, života mi.

- - - - - - - - - -

A najjače mi je to ''Ja ne verujem u Boga u kog ostali veruju, ja verujem u drugog Boga koji nije takav kakvim ga ostali smatraju, dža-boo'' šta ti znaš o Bogu, alo, ne kenjaj, jednak si bilmez kao i ostali religiozni fanatici. :lol:

Tako je,zna se ko je glavni u svemiru.:lol:
2j4sn5g.jpg

Što bi morao da postiš na dan kad i svi ako je to individualna stvar? Što to ne bi radio recimo baš onda kada se svi prožderavaju? Nije li još jači test volje da gutaš spanać dok drugi jedu pečenog vola?
Па ако си припадник цркве, онда ћеш се придржавати црквених правила. Ја говорим о још једној природи поста, не кажем да је пост само то. Али те нико неће искључити из цркве ако не постиш.

- - - - - - - - - -

Kako mi je muka kad se pokrene ta tema o Bogu, svi samo serete k'o grlice, života mi.

- - - - - - - - - -

A najjače mi je to ''Ja ne verujem u Boga u kog ostali veruju, ja verujem u drugog Boga koji nije takav kakvim ga ostali smatraju, dža-boo'' šta ti znaš o Bogu, alo, ne kenjaj, jednak si bilmez kao i ostali religiozni fanatici. :lol:
What? Не причамо о Богу, већ о религији. :cmok:

Juče umalo nisam zalepio dete kolima u Vrnjačkoj Banji.
Zamisli kretenke,stoje ispred restorana tik uz put kao neke bahnhof k**ve i ćaskaju onako...Naravno,smoreno detence je brzinom svetlosti iza mamine suknjice izletelo na put.Sama sreća je spasila,pola sata pre toga sam morao da stanem zbog kočnica koje su se bukvalno pušile.Kretenka je ćerkicu samo pomerila nazad kao da joj je ispao telefon-ni izvini,ništa...
Na kraju bi ja završio u ćorci jer vozim bez dozvole neispravna kola a ne ljadro što je moron.

Јаооо... данас био у бусу са буразером од тетке... 2 и по године, леп ко лутка лептејебо... кажем ја пред полазак, има сви да мисле да је мој. Кажу мени, има све девојке да се лепе за тебе... И јес' ваистину, мали сладак девојчицама... али! Седе брате поред мене једна подебела девојка. Ај што морам да се гужвам са малцем у крилима, него сад морам да се гужвам и са дебелком. Но, у неком тренутку (баш као што сам и претпоставио), каже мени девојка поред мене: па што не истираш то са њим? - Па истерао бих да је мој. - Јао, извини нисам знала да није твој син!

Хахахаха...

Back