Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Pa nema dok se neko hrabar ne javi..
Ja inače nemam vremena da pijem ovdje, jer, kao što se vidi, učim

Ja inače nemam vremena da pijem ovdje, jer, kao što se vidi, učim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pritisli odma' sa lekcijama, taticeKakvo crno učenje pa tek si krenula, dete
Kakvi 5.00 xDTi nis' normalna. Već da učiš? Pucaš na 5.00?
Fotografsko pamćenje i lako shvatanje gradiva, ako to imaš, ništa ti pored toga neće smetati. :3Ma gde se ne vidi.I dalje mi nije jasno kako ljudi mogu efikasno da uče, ali baš ono uče, slušajući muziku ili sa uključenim računarom. Nisam takav kapacitet.
Ma gde se ne vidi.I dalje mi nije jasno kako ljudi mogu efikasno da uče, ali baš ono uče, slušajući muziku ili sa uključenim računarom. Nisam takav kapacitet.
Fotografsko pamćenje i lako shvatanje gradiva, ako to imaš, ništa ti pored toga neće smetati. :3
Zato sam rekao i ovo drugo. Sad, zavisi i od toga na kojem si smeru, ako je npr. programiranje, onda i dobro dolazi u obzir za neke stvari.Fotografsko pamćenje ti neće pomoći na duže staze, pogotovo na faksu jer kad ti treba da shvatiš tekst, takvim vidom pamćenja nećeš uspeti, jer ti je to samo skeniranje teksta kao slike, a ne razlaganje na njene delove.
Nije to do kapaciteta već nivoa distrakcije kod pojedinca, odnosno koliki je njegov prag tolerancije. Neko može uz muziku, neko ne. Meni odgovara klasična muzika, ili slow-paced indie muzika, ili džez. Lakše učim uz tišinu. Pritom, imao sam i neka predavanja kod mentora za brzo čitanje pamćenje itd itd, koji nam je govorio da je dobro kod onih koji mogu da uče uz muziku jer samim tim stvaraju povezanost, tako da bi samo prisećanje pesme dovelo u pamćenje i zapamćeno gradivo. Svejedno, naš mozak ne može da bude fokusiran na nešto duže od 3 minuta, tako da je i potrebna neka distrakcija ali svesna, tako da sami možemo da je kontrolišemo, i onda se vratimo na tekst.
Ima dosta caka![]()
Wait, i sad kao ja jedini pičim po jakoj muzici dok učim? Not fair...
Jedinstven sam ja po mnogim stvarima. Odoh na trening. :3
Jedinstven sam ja po mnogim stvarima. Odoh na trening. :3
Sad se i meni ide na trening. Nedostaje mi odbojka.
Moj trening počinje uveče, nije fiksno vreme a nekad se i duže zadržim, sve dok me ne isteraju... iz kafane![]()
Moj trening počinje uveče, nije fiksno vreme a nekad se i duže zadržim, sve dok me ne isteraju... iz kafane![]()
Tebi je trening fizički rad...
Prije neki dan:
Drugarica: Eej, hoćemo večeras na trčanje?
Ja: Zar ti ja ličim na nekoga ko trči?![]()