Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kamo srece da sam samo malo... Onda odspavaj sad, otkud znam...ili resavaj ukrstenice i provali koliko su debilne pa dodji da ih zajedno psujemo...

Ne spavam nikad preko dana, cak i kad mi glava sama pada, ne znam sto, imam neki trip da gubim vreme dok spavam i da mi zivot prolazi bespotrebno..kreten..a ukrstenice jesu debilne, narocito kad stave dole resenje, pa ja ne mogu da odolim da ne virnem...

Samo za fanija
0132007.48.jpg

Poslednja izmena:
Nisam ni ja jos... :mrgreen: Nemamo svi tu privilegiju kao Abell da jedemo cvarke od ranog jutra pa sve do podne... :/

Ja sam jutros jela kajganu... xD I to sam zaboravila spremati.. :lol: A posle toga, malo sam jela onog krem sira.. Pa tamo negde oko 12 opet krem sir.. :lol: Ali, šta sada jesti? :D
________
Ooooo... Evo sestra spremila kokice.. :lol: Taman uz Fox Crime...:cool:

Poslednja izmena:
Agatu Krisite, nesto sam u u tom fazonu :P

Pa sto si bre u tom zonfitju... :P :mrgreen:

Ja sam jutros jela kajganu... xD I to sam zaboravila spremati.. :lol: A posle toga, malo sam jela onog krem sira.. Pa tamo negde oko 12 opet krem sir.. :lol: Ali, šta sada jesti? :D

A ja kazem Abell da je stoka... :lol: Stoko :lol: Ja sam kasno ustao tako da nisam ni doruckovao... :lol:

Ne spavam nikad preko dana, cak i kad mi glava sama pada, ne znam sto, imam neki trip da gubim vreme dok spavam i da mi zivot prolazi bespotrebno..kreten..a ukrstenice jesu debilne, narocito kad stave dole resenje, pa ja ne mogu da odolim da ne virnem...

Blago tebi, meni zivot prodje u spavanju, spavanje konza... :lol: Ma ja ne gledam resenja, samo sam danas pogledao da vidim da li sma ja lud ili oni ono nisu napravili kako treba...'ebo im ker psa >.>

Pa sto si bre u tom zonfitju... :P :mrgreen:

A ja kazem Abell da je stoka... :lol: Stoko :lol: Ja sam kasno ustao tako da nisam ni doruckovao... :lol:

Blago tebi, meni zivot prodje u spavanju, spavanje konza... :lol: Ma ja ne gledam resenja, samo sam danas pogledao da vidim da li sma ja lud ili oni ono nisu napravili kako treba...'ebo im ker psa >.>

A čvarke nećeš, a? Ja cedila mast jos u 5, a ti sad neces da jedes džubre je'no... :( Rec dajem ti duplu porciju, nema da brines :D

p.s. Ono su ti duvan čvarci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back