Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahahaha lik je definisao "Forever alone" fazon :rotf:
431291_10150665033796484_675546483_9286573_1904967333_n.jpg

mogo si bar ime da mu zamaglis....

Sleepy, imas li Anu za prijatelja... Msm da sam te preko nje nasao...

Дошао Борис Тадић у једну гимназију, па позвао ученике да га слободно питају шта год има је воља.
Јави се Никола:
- Ја имам 4 питања: Прво- коме ћете да увалите железару? Друго- како са 25 милиона евра мислите да направите нови Јат? Треће- докле ће Влада да влада телефонски? Четврто- да ли сте Ви пре помиловали Жарка Лаушевића или му је Ивица Дачић направио пасош?
У том тренутку се огласи звоно, па директор школе рече да ће после одмора наставити разговор. Када су се опет окупили, председник позва ђаке да опет постављају питања.
Јавио се Перица:
Ја имам 6 питања: Прво- Коме ћете да увалите железару? Друго- како са 25 милиона евра мислите да направите нови Јат? Треће- докле ће Влада да влада телефонски? Четврто- да ли сте Ви пре помиловали Жарка Лаушевића или му је Ивица Дачић направио пасош? ПЕТО- ЗАШТО ЈЕ ЗВОНИЛО ЗА ОДМОР ПОЛА САТА РАНИЈЕ? И ШЕСТО- ГДЕ ЈЕ НИКОЛА???!!!

hahahaha

Kuca poštar na vrata jedne kuće i u rukama drži dvije smrtovnice.
Otvara žena i kaže:Šta je to?
-STIGLA DJECA SA EKSKURZIJE! xDDDDDD

Poslednja izmena:
Pretpostavljao sam... :rumenko: Tako i ja takodje...tek kad je onaj AC WC postavio... :rumenko:
Znam, prosto više ne mogu da se pogledam u ogledalo, živ me sram pojede. :/

Slipi, daj one "never sorry" fore, pokusao sam danas da izgovorim jednu od tih, ali na pola sam morao da improvizujem, zaboravio sam kako ide... xD
Wait, what? :lol:
Nemam pojma o čemu pričaš. :lol:

...Samo jer ne mogu da podnesem pomisao o ostavljanju mog Fanija. :/

A to. xD Pa ti nisi normalan. xD

Nije cela epizoda a ja ne mogu da nađem celu na netu. :/

Nisi tako razmisljala kad si me ostavila i otisla sa drugim, smrc.. :rida:

Ti bre nisi normalna, sta mi postavljas taj klip ombre...trazio sam drugi, al' ajde...nema veze...naci cu sam samcat, bez igde ikoga... :( :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back