Pa u NBG i navraća, tu u blok 70 iz kineza, kod one škole 23. oktobar, pa se nađemo...![]()
SQUIDe je.bi se u dupe!

O Bože koliko te volim... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u NBG i navraća, tu u blok 70 iz kineza, kod one škole 23. oktobar, pa se nađemo...![]()
ajm blu da bu di da bu dai, di da bu di da bu dai, da bu di da bu dai, di da bu diii da bu dai, da bu di dabu dai...
Je.beš mi mater dal je bela il siva, misliš ja u 3 ujutru i na štiklama od 15cm primećujem nijanse?![]()
![]()
Al možda je tvoja zgrada, čuo sam neku ludaču kako se dernja, zove neku Dirty Dianu...
Ciganke...![]()
Je.beš mi mater dal je bela il siva, misliš ja u 3 ujutru i na štiklama od 15cm primećujem nijanse?![]()
![]()
Al možda je tvoja zgrada, čuo sam neku ludaču kako se dernja, zove neku Dirty Dianu...
Ciganke...![]()
Ti oces da te ja ostavim...A do pre sat vremena pesme ovo ono...
![]()
Ali palilula je niiiiish![]()
ajm blu da bu di da bu dai, di da bu di da bu dai, da bu di da bu dai, di da bu diii da bu dai, da bu di dabu dai...
more prodji me se ... ja sad imam bolju
ko ti je kriv kad se pred mojim ocima dopisujes na "" sa Stivijem i trazis Thrillera ?
svi me zaboravili
![]()
More teraj se ti...Sa Stivijem nije
on me je ostavio a Thriller me zasmejava samo...
![]()
hoces neces?
ja sam '89
SQUIDe je.bi se u dupe!
O Bože koliko te volim...
Ja nisam, samo na tebe mislim...![]()
ma nismo![]()
ok onda smo se pomirili ... jelena zao mi je ... i onako sam te hteo samo provozati ... ne mozes se porediti sa mojom tamycom![]()
Laki nam se zagubioBilo je dosta ljudi, na starom zezanju...
Yo listen up here's a story
About a little guy that lives in a blue world
And all day and all night and everything he sees
Is just blue like him inside and outside
Blue his house with a blue little window
And a blue corvette
And everything is blue for him and hisself
And everybody around
Cos he ain't got nobody to listen to
kako odmah prepoznam pesmu
SKVOD ili kako god!!
Ti po istom kreces kako i sinoc jel' ?
Opet si prijavljen, zao mi je.
Ja sam mislio da misliš na beogradsku...
Nisam znao da je i niška dobila status opštine...
Pitaj Lepu...![]()